Star TV’nin bu sezon dizilerden yana şansı pek yok. Bilindiği gibi çok iddialı bir şekilde ekranlara getirmiş olduğu diziler birkaç bölüm sonra final yapmak zorunda kalmışlardı. İyi Gönde Kötü Gönde gibi romantik komedilere oynayan ve İyide kadrosu mevcut olan bir diziyi yalnızca 6 bölüm ayakta tutabilen Star TV, Güvercin adındaki yapımdan sonra Babil projesini de final yaptırmak zorunda bırakmıştır.

Bu üç diziden sonra bir atak yapmaya başlayan Star TV  art arda yeni projelerini ortaya çıkardı önce Sol Yanım dizisi başladı ve Perşembe akşamları ortalama reytingler ile yine de ayakta durmayı başarıyordu. sonrasında ise Cuma akşamları Akrep adındaki dizi geldi ve güçlü bir durum hikayesi ile adeta göz doldurmayı başarıyordu.

 Tabii ki Evrim Alasya ve Demet Akbağ ikilisinin başarısı da dizinin öne çıkmasını sağlayan en büyük faktördü.

Sol Yanım, İyi Gönde Kötü Günde iyi kötü bir şekilde Yollarına devam ederken Akrep fena sayılmayacak reytingler alarak yoluna devam ediyordu. Fakat geçen hafta Star TV  herkesi adeta şaşkına çevirecek çok radikal bir karar aldı.

 Özcan Deniz İle İrem Helvacıoğlu’nun Başrollerinde Oynadığı Ve Dün Akşam İlk Bölümüyle Ekranlara Gelen Seni Çok Bekledim İsimli Diziyi Cuma günü yayınlamak adına Akrep ile Sol Yanım dizilerinin günleri değiştirildi.

Halbuki Salı ve Çarşamba Akşamları seni çok bekledim dizisi ekranlara getirilebilirdi. Zira çok kuvvetli bir dizi ise zaten yerini bulur ve yoluna devam edecekti. Ayrıca Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun da çok güçlü bir hayran kitlesi olduğu aşikar.

Editör: Wan Haber