Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan İyi Aile Babası isimli dizinin ilk ilk 4 bölüm sonrasında isim ve Konsept değişikliği yaşamasına rağmen yine de reytinglerde İstediğini elde edememesi senaristler ve dizi yapımcıları tarafından yakın zaman içerisinde babam çok değiştiği olarak ismi değiştirilen yapımını final yapması beklendiği açıklandı.

Yayınlamış olduğu ilk bölümüyle aile Komedisi olarak izleyicilerin büyük ilgi gösterdi. Dizi iyi reytingler almayı başarmıştı. Fakat sonraki 5 bölümü üst üste düşük oranları gelmeye başladı. Birol Güven devreye girdi ve dizinin bütün hikayesini yeni baştan kurguladı fakat değişen bir şey olmadı.

Dün akşam aynı şekilde ekranlara gelen dizinin yeni halinden Bir bölüm daha yayınlandı fakat oranlar yine oldukça düşük seyirlerdeydi. Totalde ve AB kategorilerinde ikili oranlar yakalayabilen dizip ABC1 kategorisinde ise sadece 3’ü gördü. Fakat bu oranlar yeterli olmayacaktır.

  • Çağlar Çorumlu
  • Şebnem Bozoklu
  • Melek Baykal
  • Salih Kalyon
  •  Timur Acar
  •  Eslem Akar

 gibi profesyonel oyuncuların bulunduğu kadroya ne yazık ki konsept ve isim değişikliği gibi yeniliklere rağmen yine de başarı sağlanamadı ve dizi İstediğini elde edemedi.

Dizinin başlamasından önce her şey mükemmel bir şekilde ayarlanmıştı. Hatta yayına girmeden önce yapılan çeşitli yorumlarda reyting rekorları dahi kıracağı söyleniyordu. Fakat birkaç bölüm yayına geldikten sonra Yönetim olarak dizinin adını değiştirdiler, sonra konseptinde çeşitli yeniliklere yer verdiler. Ancak bütün bu yeniliklere rağmen babam çok değişti isimli dizi reytinglerde adeta yerlerde sürünüyor. Bu gidişle ekranlardan uzaklaştırılacağı ile ilgili çeşitli söylentiler dahi mevcuttu. Final dahı yapabilir.

Editör: Wan Haber