Kanal D, yeni dizisi için start verdi. Tanıtımlarını yaptığı dizi çok yakında ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Başrollerde Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün bulunduğu dizinin fragmanı büyük ses getirdi. Menemen sahnesi ile ekranlara gelen Aşkın Tarifi dizisi, sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi olarak rekor kırdı. Diğer yandan herkes bu tanınmayan yüzü merak etti. Serra Arıtürk, dizi fragmanında ön plandaydı ancak daha önce dizilerden görülmeyen bir yüzdü. Bu yüzden izleyicinin dikkatini çekti.
Menemen sahnesi viral oldu!
Sosyal medyanın en çok konuştuğu sahneler arasında olan menemen sahnesi büyük ses getirdi. Twitter, İnstagram gibi sosyal mecralarda paylaşılan fragman kısa süre içinde trend listelerinde birinci sırada yer aldı. Dizinin fragmanını izleyenler yeni bölümlerin ne zaman geleceği konusunda büyük heyecan yaşadı. 
Serra Arıtürk kimdir?
Aşkın Tarifi dizisinin başrolü olacak Serra Arıtürk, dizide bir restoran sahibini canlandıracak. Bir kebapçı ile aşkının anlatıldığı dizi henüz yayınlanmadan büyük ilgi gördü. Diğer yandan dizinin yayın tarihinin açıklanması için gün sayılıyor. Güzel başrol Serra Arıtürk, 1998 yılında dünyaya gelmiştir. İstanbul’da doğan güzel oyuncu, yaşamına İstanbul Kadıköy’de devam etmektedir. Genç oyuncu daha önce single çıkarmıştır. Sesinin güzel olduğu kadar oyunculuğunun da güzel olduğunu seyircilere göstermeye hazırlanıyor. 
Güzel oyuncunun sevgilisinin olup olmadığı ise büyük bir merak konusu olmuştu. Serra Arıtürk, ünlü YouTuber Berkcan Güven’in sevgilisidir. 
Müzik aşkı küçüklükten beri var!
Serra Arıtürk, küçük yaşlardan itibaren müzik ile ilgili olduğunu söylemiştir ve 7 yaşında gitar çalmayı öğrendiğini de eklemiştir. Küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgili olan Arıtürk, kariyerini de hep bu yönde ilerletmek istedi. Şimdilerde oyunculuk tecrübesi yaşayacak olan genç yüz, yeni dizi ile daha çok tanınmaya hazırlanıyor. 

Editör: Wan Haber