Aşkın Tarifi dizisinin fragmanı büyük bir ses getirdi. Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran yeni dizi Aşkın Tarifi, çok yakında ekranlara çıkmaya hazırlanıyor. Yayınlandığı ilk fragman ile beğeni rekoru kıran dizinin yayınlandığı zaman da aynı oranda reyting skorları bekleniyor. 
Aşkın Tarifi dizisinin oyuncuları kimler?
Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan dizide birçok tanıdık isim var. Başrolleri Serra Arıtürk ve Kadir Doğulu paylaşacak. Bunların yanı sıra Cem Davran, Yasemin Baştan, Alper Saldıran, Ümmü Putgül, Atakan Yılmaz, İdil Sivritepe, Elif Melda Yılmaz, Deniz Gürkan, Selim Akgül, Mehmet Şeker, Gökhan Niğdeli, Onur Yakıcı, Selim Akgül ve Batuhan Bayır gibi isimler de yer alıyor. Birçok tanınan oyuncunun bulunduğu kadroda daha önce MasterChef Türkiye yarışmasından bilinen Batuhan Bayır’ın da olması dikkat çekti.
Aşkın Tarifi dizisinin konusu ne?
Fırat, kendi halinde ve hayatına bakan bir kebap ustasıdır. Tarifleri, yemekleri herkes tarafından bilinir ve sevilir. Fırat’ı sinirlendiren bir olay olur. Ünlü bir yaşam koçu olan Aşk, onu çok sinirlendirir ve kaderi ile oynar. Fırat, ona bir ders vermek ister ve öfke dolu düşünceler içinde bir yola çıkar. Fırat, bu yolda Fransız mutfağı ile buluşur. Fırat daha önce Fransız mutfağında oldukça iyi bir şeftir. Geçmişine yeniden kavuşan Fırat, restoran sahibi ile tanışır. Ancak tanıştığı sadece restoran sahibi değildir, hayatının aşkıdır. Naz Soyluer, ona gerçek aşkı öğretir. 
Aşkın Tarifi ne zaman ekranlara gelecek?
Konusu ile büyük ilgi gören Aşkın Tarifi dizisi Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. İlk tanıtımlarından sonra ne zaman ekranlarda olacağı büyük bir merak konusu oldu. Yeni yaz dizisi Aşkın Tarifi, çok yakında Kanal D ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Dizinin kesin bir yayın tarihi henüz açıklanmadı. 

 

Editör: Wan Haber