03 Medya yapım imzasını taşıyan ve pazar Akşamları Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden arıza dizisinin 28. Bölüm tanıtımı gerçekleştirildi. Ali Rıza'nın, babası ile kavuştuğu tanıtım fragmanında Mehmet Emin'in eve gelişi Rukiye hanımı şok edecektir. Murat'ı ele geçirmiş olan Haşmet Ağa, Burak Ersoy açısından da harekete geçeceğini dile getirirken, patlayan silah sesleri, Haşmet Ağa vuruldu mu? Sorusunu akıllara getirecek. Öfkeden adeta çılgına dönmüş olan Burak Ersoy ise herkese saldıracağını söyler kimi girdim giderek artıyor

Ali Rıza, yaralanmış babasını evine götürüyor. Seneler sonra Mehmet Emin'i karşısında gören ev ahali ise ne yapacağını adeta şaşırıyor.

Murat'a geçmişi sorarken, Diğer taraftan ise Murat hiç de hesapta olmayan bir işe kalkışacak. Rukiye ise cesaretini topladıktan sonra Ali Rıza'ya gerçeği dile getirecek. İhtiyar, Ali Rıza'nın kendisine söylemiş olduklarından sonra sürpriz bir karar vererek Burak'ın Gücüne Güç katacak. Yeni planı aracılığı ile Haşmet ile Ali Rıza'nın sonunu hazırlamayı düşünürken başına gelecek oranlardan ise habersizdir.

Arıza Dizisi Başrollerinde Kimler Oynuyor?

Tolga Sarıtaş ile Ayça Ayşin Turhan'ın başrollerini paylaştığı arıza dizisinin oyuncu kadrosunda aynı zamanda Ahmet Mümtaz Taylan, olgun Toker, Murat daltaban, Dilara Aksüyek gibi birbirinden profesyonel oyuncularla oynuyor.

Arıza dizisi 28. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00' da Show TV'de!

Editör: Wan Haber