Yaklaşık olarak 2 haftadır arıza dizisi ile ilgili en çok merak edilen hususlardan biri de arızada ki ihtiyarın kim olduğu ile ilgili olmaktadır.

 Peki arıza ihtiyar kim? İşte sorunun cevabı ve çok daha fazlası haberimizde...

Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ni içten içe yıkmaya gayret eden gizli bir örgüt ve karşısında ise arıza ve Ekibi bulunmakta iken İşte bu derin devletin başında olan kişi ve yalnızca görüntüsünü açmadan konsorsiyum üyeleri ile görüşen ihtiyar çok merak edilmeye başlandı.

Bu akşam yeni bölümüyle ekranlara gelecek olan arıza dizisi yine ihtiyar ile ilgili sahneleri ev sahipliği yapacak. Arıza dizisi ihtiyar kimdir? sorusunun cevabı, Devleti yıkmaya çalışan derin devletin başındaki adam olarak bizlerle beraber olurken, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ndeki uyuşturucu ve silah ticareti hususunda büyük adımlar atma yolunda ilerlemiş ve bu işlerde içinde kurmuş olduğu masanın başına Fuat Ersoylu'yu geçirmiştir.

Arıza Dizisi İhtiyarı Kim Oynuyor?

Arıza dizisindeki ihtiyarın kim olduğu netleşti. Usta oyuncu Nursel Köse arıza dizisinde Ali Rıza’nın düşmanı ihtiyar rolünü oynuyor. Malatyalı olan Nursel Köse 1961 senesinde dünyaya gelmiştir. Almanya’da üniversite eğitimi alması sonrasında oyunculuğa başlamıştır.

 Mezun olduğu Mimarlık Bölümü’nü bırakarak oyunculuk kariyeri ile ilgilenmiştir. Özellikle de Avlu dizisinin Kudret'i olarak çokça sevilen Nursel Köse Paramparça dizisinde de tüm dikkatleri üzerine toplamıştır.

Editör: Wan Haber