Birkaç bölüm öncesine kadar reyting problemleri yaşayan akrep dizisinin yayından kaldırılacağı ile ilgili söylentiler sosyal medya hesaplarından sürekli konuşuluyordu. Fakat Evrim Alasya ile Demet Akbağ’ın harika performansları diziyi tekrar kaldırışa geçirdi.

 1441 Prodüksiyon imzasını taşıyan ve ilgi ile izlenen Star TV'nin akrep dizisi perşembe akşamları ekranlara gelmeye devam ediyor. Bu akşamki yeni bölümde neler yaşanacak merakla bekleniyor.

 Evrim Alasya ile Demet Akbağ'ın başrollerinde oynadıkları dizinin romantik çifti İpek ile Araz aşklarına yeni bir ivme kazandıracak kararın eşiğine geliyorlar.

 Kalp nakli operasyonu geçiren İpek hastanede olduğu günlerde bir an olsun yanından ayrılmayan Şahin, iyileşip hayata dönen İpek evlenme teklifinde bulunacaktır!

Abisi Araz'ın İstanbul'dan taşınma fikrini öğrenen İpek, bu durumu Şahin'i açacaktır. İpek’ten bir saniye bile ayrı yaşayamayan Şahin ise eline çiçekleri alıp sevgilisinin yanına koşuyor.

 İpek, sürpriz bir şekilde kendisine evlenme teklifinde bulunur ve elindeki yüzükle cevap bekleyen Şahin'e şaşkınlıkla bak alırken; duymuş olduğu sözler karşısında duygulanıp aşkı ve abisi arasında bir seçim yapmak zorunda kalacak..

 Gözünü karartmış Aşıklar, Aras’ı karşılarına alacaklar mı?

Aras, Şahin'in kardeşini evlenme teklif ettiğini duyunca nasıl bir tepki verecek?

Aras, taşınma kararını mi sebebini İpek'e dile getirecek mi?

 Akrep dizisinin merakla beklenen yeni bölümü bu akşam 20:00’ da ATV’de!

Editör: Wan Haber