Perşembe akşamlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Akrep dizisinin yeni bölümünden ilk fragman kısa bir süre önce izleyiciye sunuldu. Oldukça iddialı bir oyuncu kadrosu olan Akrep dizisinin yeni bölümünde şok edici olaylar yaşanacak! Her bölüm izleyicilerin soluksuz izledii Akrep dizisi bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü ile yine çok konuşulacak!

1441 Prodictions imzalı Akrep dizisi yayınlanacak olan 24. bölümü ile herkesi ekrana kilitleyecek. Oldukça farklı ve gerilimli bir konusu olan Akrep dizisinin yeni bölümünde yaşanacak gelişmeler uzun bir süre çok konuşulacak. Erkan Birgören tarafından senaryosu kaleme alınan Akrep dizisinin yönetmen koltuğunda Gökçen Usta oturuyor.

Akrep dizisi 23. bölümde neler oldu?
Ferda'ya baskı yapan Ahmet, Efe'yi üzerine salan kişinin kim olduğunu öğrenmek istiyor. Efe hastanede yaşam savaşı verirken, Merve ise Efe'nin başına gelen tüm bu kötülüklerden dolayı Perihan ve Ferda'yı suçlamaktadır. Ahmet'i öldürecek olan planı yavaş yavaş harekete geçirmeye başlayan Ferda ve Perihan ise bu yolda durmamakta kararlı. Ahmet'i öldürmeyi kafasına koyan Perihan, Ferda'ya zehir vermektedir. Aras ve Ayşem ise evlilik hazırlıklarına başlar. Bu evliliğin olmasına üzülen Duru'ya ise Perihan bu evliliğin olmayacağını söyleyerek teselli verir. 
Akrep dizisi oyuncuları:
Demet Akbağ    Perihan Emgen
Evrim Alasya    Ferda Kendirci
Yusuf Çim    Aras Sağlam
Beril Pozam    Ayşem Güngör
Suzan Aksoy    Hünkar Arımlı
Aslı Melisa Uzun    Duru Gürsoy
Demet Gül    Hacer
Müge Su Şahin    Merve Elgin
Taha Baran Özbek    Şahin Gürsoy
Esila Umut    İpek Sağlam Gürsoy
Bestemsu Özdemir    Selma
Ahsen Türkyılmaz    Ece Gürsoy
Çağdaş Onur Öztürk    Ahmet Karadağ
Bertan Asllani    Efe

Editör: Wan Haber