Atv ekranlarında Cuma akşamları hercai dizisinin yerine artık yayınlanmakta olan yeni dizi Akıncı’nın ilk bölüm reyting çok iyi gelmesinin sonrasında ikinci bölümde meydana gelen ciddi resim düşüşleri büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Fantastik bir kahramanlık kurgusu olarak oluşturulan Akıncı dizisi konusunda ATV çok ciddi bir risk aldı.

Ana akım medyanın böyle fantastik yapımlardan uzak durması uzun senelerdir var olan bir gerçekliktir Fakat ATV bu durumu artık bozmaya karar verdi. Akıncı dizisi açısından büyük bir Prodüksiyon’un ve emeğin ortaya konması ile beraber dizi 1 Ocak tarihinde yayınladı.

İlk bölümde verilen çeşitli reklamlarında etki etmesi ile 5-6 arası reytingler elde edildiği. Şükrü Özyıldız ile Büşra Develi ikilisinin başrollerinde bulunduğu Akıncı dizisinin ekibi de verilen büyük emeğin karşılığını almaktan dolayı oldukça mutluydu. Fakat ikinci bölümde işler biraz değiştiği, yüksek reytingler yerini 3’lü seviyelerdeki oranlara bıraktı ve bu durum set ekibi başta olmak üzere ATV ile dizinin yapımcıları oldukça üzdü.

Bu sebeple de dün akşam ekranlara gelen 3 bölümün önemi oldukça büyüktü. Akıncı dizisinin geçen haftaya oranlar reytinglerini yükseltmiş olması ve Totalde 4,5’a ulaşması çok iyi bir yükseliş olarak tanımlandı.

Akıncı dizisinin 20 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 4. bölümünden fragman da paylaşıldı. Dikkat çeken aksiyon görüntüleri yeni bölümde de izleyicileri heyecanlandıracak gibi.

Editör: Wan Haber