TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Acemi Anneler Stüdyo isimli programda cumartesi Sabahlarının vazgeçilmezi olmaya aday görünüyor.

 16 Ocak Cumartesi günü başlayacak olan yeni program ile ilgili detaylar da şimdiden merak edilmeye başlandı. Acemi anneler isimli dizinin program versiyonu olan yapım dikkat çekici konu ve konukları ile aklınızı başından almaya hazırlanıyor.

Başarılı sunucu şahla Orujova’ nın sunduğu Acemi Anneler Stüdyo isimli sabah kuşağı programının bu haftaki konusu erken gebelik kaybı olarak konuşulacak. Düşük tartışılacak. Düşük ne için olur? Sebepleri nelerdir? Her Gebelikte düşük riski mevcut mudur? Düşük riskine karşı kaçıncı haftaya kadar hangi durumlara dikkat edilmesi gerekir? Gibi soruların tamamı ve çok daha fazlası tartışılacak. Hamilelik döneminde düşük durumuna sebep olan besinler nelerdir? Bebeğini kaybeden anne adayına nasıl yaklaşılmalı? Çalışma koşulları sebebiyle düşük yapan anne adayının yasal hakları var mıdır?

Yukarıda sıralanan soruların tamamı ve çok daha fazlasının yanıtını merak ediyorsanız Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Profesör Dr. Zehra Neşe Kavak, iç hastalıkları uzmanı Dr. Ayça Kaya, uzman aile danışmanı Hatice Kübra Tongar ve Avukat afet Gülen Büberci, merak edilen bütün Bu soruların cevaplarını canlı yayında sizler için cevaplamaya çalışacak.

 Ünlü konuklar, çarpıcı konular ve capcanlı bağlantılar ile dopdolu bir içerik şeklinde karşınıza gelecek olan Acemi anneler stüdyo 16 Ocak Cumartesi günü saat 11.30 da TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşacak. Bundan sonraki bölümlerde daha değişik konu ve konukların stüdyoda ağırlanması, tartışılması ve konuşulması bekleniyor.

Editör: Wan Haber