Daha öncesinde Nurgül Yeşilçay kendisine Instagram Platformu üzerinden sorulan bir soru üzerine Mert Fırat ile ilgili Mert harika biri, işine olan saygısı, sahiplenmesi çok etkileyici, Ayrıca setin en taze babası yorumunu yapmıştı.

Esprili özellikleri ile de tanınan oyuncu sosyal medya platformu onu çok Etkin kullanan ve dizinin kamera arkasında da yapmış olduğu çeşitli paylaşımlarla merakla izlenen bir isim bir oyuncu. Her ne kadar da dram dizisinde oynasalar da kamera arkasında çok eğlenceli ve neşeli hareketleri ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Nurgül Yeşilçay yapmış olduğu paylaşımlardan biri ile de dikkatleri yine çekmeyi başardı. Oyuncu, Mert Fırat ile beraber sette kayda girilmeden önce konuşurken çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Romantik bir sahnenin çekimi için öncesinde Bu fotoğrafta Mert Fırat’ın Kahkahalar attığı halinden belli oluyordu.

Kahkaha atmaktan adeta kırıldığı kameralara yansıyan Mert Fırat ile bu fotoğraflarına yeşil çayı Yine bir gün sette stand-up yapıyorum sözleriyle not düşerken, daha romantik sahne çekeceğiz sözleriyle de kamera arkasında ne kadar eğlendiklerini de bir kez daha gözler önüne Serdi.

Kefarete dizisi yeni bölümüyle bu akşam Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber