Kanal D ekranlarında yayınlanan Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta da müziğe doyacaksınız! Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez eğlendirme programı bu haftaki konukları ile adeta izleyicilere müzik şöleni yaşatacak! Her bölüm söylenen şarkılar ile bizi mazilere götüren Şarkılar Bizi Söyler programında bu hafta hangi ünlü sanatçılar konuk olacak?

Müzikseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen Şarkılar Bizi Söyler programı yeni bölümü ile 24 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Başarılı şarkıcı Sibel Can, Hakan Altun ve ünlü müzisyen Hüsnü Şenlendirici'nin sunuculuğunu üstlendiği şarkı programında bu hafta yine usta bir şarkıcı konuk oluyor!

Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki konukları!
Severek takip edilen Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konuğu ünlü ses sanatçısı Mustafa Keser konuk oluyor! Unutulmaz şarkılarını canlı olarak programda söyleyecek olan Mustafa Keser uzun bir aradan sonra ekranlara çıkarak seyirciyle olan hasretini giderecek. Türk Halk Müziğinin efsane şarkıcıları arasında yer alan usta şarkıcı aynı zamanda programda Sibel Can'la da düet yapacak. 

Müzeyyen Senar gecesi!
Şarkılar Bizi Söyler programının bu haftaki konsepti ise kısa bir süre önce belli oldu! Bu hafta programda efsane şarkıcı Müzeyyen Senar'ın şarkıları canlı olarak söylenecek. Unutulmaz şarkılara imza atan Müzeyyen Senar bu gece Şarkılar Bizi Söyler programında usta şarkıcılar tarafından anılacak. Büyük bir merakla beklenen Şarkılar Bizi Söyler programı Pazartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanacak!

 

Editör: Wan Haber