Doktorlar dizisindeki Ela rolüyle hafızalara kazınan güzel oyuncu Yasemin Özilhan, İzzet Özilhan ile dünya evine girdikten sonra cemiyet hayatına katılmış ve oyunculuk mesleğini bırakmıştı. Özellikle moda sektörünü yakından takip eden Yasemin Özilhan birçok giyim markasıyla işbirliği yapmış ve kendi koleksiyonlarını piyasaya sunmuştu.


Oyunculuğu bırakmasıyla bir süre magazin gündeminde yer alan Yasemin Özilhan bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl FOX TV ekranlarında yayınlanan Mucize Doktor dizisinde iki bölüm konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmış ve herkesi şaşırtmıştı. Yıllar sonra dizi setlerine dönerek hayranlarını sevindiren Yasemin Özilhan'ın önümüzdeki günlerde de yine bir dizi projesiyle ekranlarda yer alıp almayacağı herkes tarafından merak ediliyor.


Kısa bir süre önce objektiflere yansıyan Yasemin Özilhan'a gazeteciler merak edilen soruları yönelttiler. En son Hande Erçel'in sevgilisi Kerem Bürsin için hazırladığı doğum günü partisine katılan Yasemin Özilhan, çift için çok mutlu olduklarını da dile getirmişti.


Gergin hissetmiş!
Neredeyse 10 yıl sonra Mucize Doktor dizisinde Doktor Ela olarak yeniden karşımıza çıkan Yasemin Özilhan'a yeni bir dizi projesinde yer alıp almadığı sorusu yöneltildi. Güzel oyuncu büyük konuşmak istemediğini ancak şu anlık böyle bir şeyin söz konusu olmadığını ifade etti. Mucize Doktor dizisinde sadece iki bölüm rol almasına rağmen bile uzun saatler boyu sette kaldığını söyleyen güzel yıldız çocuklarının çok zorlandığını ve kendisinin de gergin hissettiğini belirtti.
Yasemin Özilhan şu sıralar bir telefon markasının reklam çekimleri için koşuşturuyor.  Telefon markası için ikinci reklam filmini çektiğini belirten ünlü oyuncu tatil için ise okulların kapanmasını beklediğini belirtti.

 

Editör: Wan Haber