Oyuncu ve model Yaşar Alptekin Aralık ayında eşini kaybetti. Yaşar Alptekin katıldığı programda evliliğe kırmızı ışık yaktığını söyleyerek sözlerine şöyle devam etti. "Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var" dedi.

Bir dönem Türkiye'nin en isimlerinden biri olan sonra maneviyata yönelerek renkli hayatına dair birçok şeyi geride bırakan Yaşar Alptekin, Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'de yayınlanan programına konuk oldu. 21 yıl sonra yeniden evlendiği Nilgün Altınyay'ı 2 Aralık Çarşamba günü kaybeden Alptekin, evlilik çıkışıyla herkesi şaşırttı.

"Kadın olmadan yaşayamayız"

Alişan'ın 'Geçen geldiğinde kesin bir dille evlenmem diyordun şimdi fikirlerin değişmiş' demesi üzerine açıklama yapan Alptekin, "Evliliği düşünüyorum ama bu düşünce sürem ne kadar olur, bilemiyorum. Sonuçta erkeğiz ve kadına ihtiyacımız var. Biz erkekler kadınsız yaşayamayız. Yemeğimi yapsın, çamaşırımı yıkasın diye değil... Kadın, erkeğin hayatına estetik katıyor" dedi.

Nasıl biriyle birlikte olmak istediğinden bahseden Alptekin, sözlerine şöyle devam etti: "Motora binmeyi sevecek, gezmekten korkmayacak biri isterim. Tesettürlü olmasını isterim ama şartım değil. Büyük konuşmayayım ama yabancı biri ile olmaz. Kültür farkı var. Türkiye'de bu kadar güzel kadın varken neden yabancıyla evleneyim?"

Editör: Wan Haber