Dün akşam yani 8 şubat pazartesi akşamı fox tv ekranlarında izleyici ile buluşan yasak elma dizisinde hasan ali bey'in şahikayı öldürdüğü ile ilgili gizem bölüm boyunca devam etti. Ender, cinayetin sır perdesini aralamaya çalışırken, hasan ali bey soğukkanlı bir şekilde davranmaya ve hayatını yaşamaya devam ediyordu. Oysa ki hasan ali Bey’in adamı olan Mahmut, bir halının içerisinde rulo biçimindeki cesedi denize attı. Bu ise kaydedilmişti. Fakat esas konu bu değildi. Çünkü ender, her yerde hasan ali bey'in şahikayı öldürdüğü ile ilgili çeşitli olayları ortaya çıkarmaya çalışıyordu fakat bu gerçek acaba ortaya çıkacak mıydı?

Feride hanım, hasan ali bey'in evinde halının püsküleri arasında Şahika’nın baş harfi olan ‘Ş' kolyesini buldu. Bunu daha çok hasan ali bey'in şahika ile aşk yaşadığı dedikodusunu aralamaya çalışmak ve kendisini nasıl bir zampara olduğunu herkesin ortasında söyleme çalıştı fakat olay hiç de öyle değildi.

Feride Hanım’ın bulduğu kolye, feride hanım da iken nasıl oldu da bir anda ender ile Şahika’nın beraber oturdukları evde Şahika’ya ait dolabın gözünde o kolye çıktı?

Sır Perdesi Yine Aralanmadı!

Olay emniyete dahi intikal etti. Polis memurları, Ender'i teşhis yapmak amacıyla morga çağırdılar. Fakat ölen kişiyi Şahika değildi. Ancak kabus bitmedi. Çünkü Caner ile ablası Ender, tam eve girmek üzere iken artık şahikayı aramaktan vazgeçeceklerdi ki kapı açıldı ve karşılarında şahikayı gören Ender ile Caner şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Dizi Tam da o noktada bitti. Fakat akıllarda kalan soru işaretlerine bakıldığından birincisi:

Şahika, Hasan Ali Bey'in evinde gerçekten zehirlendi mi, öldü mü? Halının içindeki kişi Şahika mıydı? Ne oldu da Şahika sapasağlam bir şekilde evine döndü? Tüm bu soruların cevapları ve çok daha fazlası önümüzdeki hafta pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında sizlerle beraber olacak!

Editör: Wan Haber