Uyanış Büyük Selçuklu 12. Bölüm Fragmanı Çıktı Mı?

Uyanış Büyük Selçuklu 11. yani son bölümde genel itibari ile Konstantinopolis'e kutsal emanetler ile beraber Yorgos  ile işbirliği yapıp güçlerini birleştiren Kasım’ı ele geçiren Sencer hem foyasını ortaya çıkarmış hem de kutsal emanetlere kavuşarak hasımlarına karşı yapılanların bedelini çok ağır biçimde ödetmiştir. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde ise genel itibarıyla hedefi neredeyse tam 12’den vurarak vazifesini nihayet başarılı bir şekilde tamamlayan Sencer açısından işler bir nebzede olsun yola girmiş için Hasan Sabbah’ın kurduğu tuzak sebebiyle Başı büyük böyle girerek suçlu konumuna düşürüldü.

Hasan sabahın saat gibi işleyen operasyonu neticesinde Dukas’ın eşinin cinayete kurban giderek hayatını kaybetmesinin sorumlusu olarak düşünülen Sencer’in ve beraberinde işlenmiş bu cinayetin diğer failleri şeklinde görülen arkadaşlarının tutuklanarak yargılamasının sonrasında Uyanış Büyük Selçuklu 12. Bölüm fragmanı büyük bir merak içerisinde beklemektedir. Nizamülmülk haksız bir yere suçlamaya maruz kalarak tehlike altına giren Sencer ve Arkadaşlarının aklanarak suçsuzluğunun tanıtılması adına Elinden geleni ardına koymayıp çareler üretmeye başlarken, yaşanan bu hadiseler karşısında Başulu, adeta sessizliğini bozarak Sencer'in idam ile cezasının kesilmesi adını herkesin önünde tepkisini açıkça ortaya koymasının sonrasında Uyanış Büyük Selçuklu 12. Bölüm fragmanı merak edilmektedir.

Uyanış Büyük Selçuklu 12. Bölüm Fragmanı Ekrana Geldi Mi?

Emre Konuk un yönettiği, Serdar Özonalan'ın senaryosunu kaleme aldığı, filmin imzasını attığı tarih ve kurgu şekildeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 12. bölüm fragmanı şu an için henüz yayına girmiş değil.

Yunus Büyük Selçuklu 12. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Ekin Koç, İlker kızmaz, Buğra Gürsoy, Gürkan Uygun, Hatice Şendil, Leyda Lydia Tuğutlu Sevda Erginci, Cemal Toktaş, Mehmet Özgür, Murat Garipağaoğlu, Çiğdem Selışık Onat, Ali Gözüşirin, Erdem Akakçe gibi birbirinden başarılı oyuncuların oynadıkları Uyanış Büyük Selçuklu 12 bölümü ile 14 Aralık Pazartesi tarihinde saat 20:00’da TRT ekranlarında izleyici ile buluşacak.

Editör: Wan Haber