43 yaşındaki oyuncu Akasya Asıltürkmen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşkına çevirdi. Türkmen'in son halini gören hayranları gözlerine inanamadı.

Kaş kaldırma estetiği yaptıran Akasya Asıltürkmen, yüzü bandajlı bir karesini Instagram’da paylaştı. 

Estetik operasyonunda çok acı çektiğini söyleyen Asıltürkmen yaşadıklarını anlattı. Takipçilerini Türkmen'in yaşadıklarını hayretler içerinde okudu. 

Dörtte birini kalkışmazdım: 43 yaşındaki Asıltürkmen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Yarın bandaj ve dikişlerim alınıyor. Görünenler şişlik değil, tamponlar. Bu arada madem sürekli tecrübe paylaşıyoruz, çok açık söylemeliyim ki bir haftadır çektiğim acıyı çekeceğimi bilsem, hatta dörtte birini kalkışmazdım. Bir yandan da doktorumun neşeli asistanının dediği gibi; on gün sonra kesin hiçbir şey hatırlamayacağım." ifadelerini kullandı. 

Pandemi yüzünden iptal edemezdim: Göz kapaklarının düşüklüğünü kaldırmak istediğini belirten Asıltürkmen " Söyleseydik kaçardınız da dedi bu arada tatlı arkadaş. İşin olumlu tarafı, uzun süredir alnımın ve dolayısıyla göz kapaklarımın düşüklüğünü ortadan kaldırmak istiyordum ve sanırım bunu atlattım. Hayır, pandemi yüzünden iptal edemezdim çünkü doktorumun bir senelik takvimi zaten doluydu." diye açıklama yaptı. 

Sihirli küçük bir dokunuştu: İlk günkü halinin daha kötü olduğundan bahseden Asıltürkmen "O yüzden tırsa tırsa gittim yaptırdım. Beklemediğim şeyler aslında iyi oldu, bekleseydim yine girmezdim. Bu arada kimsenin korktuğu ürktüğü yok, herkes sadece merak ediyor ve yaptırmak istiyor ki bu da biz kadınların çılgınlığının ispatı. Buraya şişim inmiş, ufaccııık bir müdahaleydi, sihirli küçük bir dokunuştu pozlarımı atmadan şu halimi koyayım da ibretlik, belki bir daha düşünürsünüz. Aslında şeytan diyor ilk günkü halini koy da, şimdi IG fotoğrafı kaldırır falan diye koymuyorum." şeklinde ifade etti.

Mevzunun yaşla da ilgisi yok: Bu operasyonu 20 senedir istediğini belirten Asıltürkmen "Bence kendini beğenmeyen, kendiyle barışık olmayan insanlar değil, öz güveni yüksek ve kendiyle barışık insanlar böyle işlere kalkışıyor genelde. Bir de mevzunun yaşla da ilgisi yok, ben bunu yirmi senedir istiyordum. Söyleyeceklerim bu kadar. Yarın hepsini paylaşacağım, takipte kalın anacımmmm!!! " diyerek paylaşımı sonlandırdı.

Akasya Asıltürkmen kimdir?
14 Nisan 1977 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Kadıköy Kız Lisesi’nde okurken meslek lisesine geçti. Çalıştığı grafik ajansında radyodan Ali Poyrazoğlu’nun kurs açtığı anonsunu duydu ve gitti. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosu'nun açtığı kursa katılarak tiyatroculuğa başladı. 

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Semaver Kumpanya ve İstanbul Devlet Tiyatrosu gibi tiyatrolarda çalıştı.

Akasya Asıltürkmen, 1996 yılında yönetmenliğini ve senaristliğini Mustafa Altıoklar’ın yaptığı ve Ege Aydan, Okan Bayülgen, Beatriz Rico, Savaş Ay, Zuhal Olcay, Haluk Bilginer, Burak Sergen, Tuncel Kurtiz’in oynadığı “İstanbul Kanatlarımın Altında” sinema filminde rol alarak sinemaya başladı. 

2004 yılında ağır bir trafik kazası geçirdi. 2005 yılında başrolde Sibel Can, Talat Bulut ve Yıldız Kenter’in oynadığı “Saklambaç” dizisinde diğer rollerde Akasya Asıltürkmen, Türkan Kılıç, Bülent Kayabaş, Tuncer Salman oynamıştır. A haber

Editör: Wan Haber