Birkaç gündür magazin dünyası, bu son dakika haberini konuşuyor. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün gönlünü yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz’a kaptırdı. Son dakika bir şekilde duyurulan bu habere göre 38 yaşındaki Tuğba Büyüküstün kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile aşk yaşıyor. Tuba Büyüküstün belli bir süre önce işletmeci Umut Evirgen’den yollarını ayırmıştı. İşte Ekin Mert Daymaz ile Tuba Büyüküstün aşkının ayrıntıları ve çok daha fazlası bu haber de sizleri bekliyor.

Yılın aşk haberi, magazin gündemine bomba gibi düştü. Güzel oyuncu Tuba Büyüküstün gönlünü yakışıklı oyuncu Ekin Mert Daymaz’a kaptırdı. Takvim gazetesinin haberine göre 38 yaşındaki Tuğba Büyüküstün kendisinden 9 yaş küçük meslektaşı Ekin Mert Daymaz ile yepyeni bir yolculuğa çıktı.

Ortak dostlarının aracılık etmesi ile tanıştıktan sonra bir ay kadar önce Aşk yaşamaya başlayan ikili basından uzak kalmak amacıyla da Bağdat Caddesi’nde bir araya geliyor. İlişkilerinin ortaya çıkmaması amacıyla birbirlerini İnstagram’da takibe dahi almadıkları söyleniyor.

Bilindiği gibi Tuba Büyüküstün belli bir süre önce ünlü işletmeci Umut Evirgen’den yollarını ayırmıştı. 29 yaşında bulunan Ekin Mert Daymaz bugüne kadar Hande erçel, Eliz Sakuçoğlu, Melisa Döngel, ve Simay Barlas ile aşk yaşamıştı.

Yapılan açıklamalara göre güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün Ekin Mert Daymaz ile ilişkisinin gizli kalması amacıyla çok büyük çaba sarf ettiği söylenmektedir.

İkilinin Kısa Geçmişi

  • Ekin Mert Daymaz daha önce Hande erçel ile aşk yaşıyordu. Fakat güneşin kızları isimli dizide Hande erçel rol almaya başlayınca Ekin Mert Daymaz ile arası bozuldu ve ikili ayrıldı.
  • Ekin Mert Daymaz Daha sonrasında ise Eliz Sakuçoğlu ile aşk yaşamaya başladı. Fakat Eliz sakuçoğlu’nun daha önce Murat Boz ile ilişki yaşamasının çeşitli yansımalarından dolayı ikili yollarını ayırdı.
  • Tuba Büyüküstün ise Umut Evirgen ile aşk yaşıyordu. 2017 tarihinde Umut Evirgen kendilerini takip eden gazetecilerden birinin kamerasını kırmıştı. Bu nedenle hakkında dava açılmıştı.

Flaş bir haber ile basına sızdırılan bu aşk bombası önümüzdeki uzun bir süre boyunca magazin ve paparazzi gündemini bir hayli meşgul edecek gibi görünüyor.

Editör: Wan Haber