TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden ve her yeni bölümünde seyirciye adeta heyecan dolu dakikalar yaşatan Survivor 2021 sezonunda meydana gelen çeşitli gelişmelerin ardı arkası kesilmiyor. Milyonlarca izleyici, yarışmacıların performansları ve röportajlarına kenetleniyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda programın ekranlara gelen son bölümünde ise o ismi Artık acı haber verildi. Milyonlarca kişi, erken duyulan bu haber sonrasında adeta göz yaşlarına hakim olamadı. Söz konusu haber ile beraber o kişinin diskalifiye olmak isteyebileceği açıklandı.

Ünlüler ve gönüllüler konseptinde gerçekleştirilen Survivor yarışma programında Günden güne yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Yarışmanın geçtiğimiz gün ekranlara gelen bölümünde yarışmacı adaylardan birisine son derece kötü bir haber verildi. Söz konusu haberi duyan kişi ise o ismi hem başsağlığı hem de sabır temennilerinde bulundu. Survivor Türkiye 2021 sezonunda gerçekleşen olaylar seyirci üzerinde adeta adrenalin etkisi yaratmaya devam ediyor. Milyonlarca kişiyi, ödül, dokunulmazlık ve iletişim oyununda hangi takımın şampiyon olacağı ile ilgili tahminlerde bulunarak, Survivor yarışma programını daha da eğlenceli bir hale getirmeye çalışıyor.

Survivor'daki Üzücü Haber Nedir?

Survivor 2021 sezonunun gönüllüler takımında yarışan Ayşe'ye oldukça kötü bir haber geldi. O haber ile beraber milyonlarca izleyici şaşkınlığa uğradı. Ayşe'nin adı da bu kötü haber karşısında nasıl bir tepki vereceği ise merak edilmeye başlandı.

Survivor 2021 yarışma programında ter döken Ayşe'nin annesinin hayatını kaybettiği haberi adada Ayşe nasıl verilecek, Ayşe bu duruma nasıl bir tepki verecek, Ayşe adaya veda edecek mi? Gibi soruların cevapları merak edilmeye başlandı.

Editör: Wan Haber