Oyuncu Burcu Kıratlı ile şarkıcı Sinan Akçıl Amsterdam'da nikah masasına oturmuş, birkaç ay içinde yollarını ayırmıştı. Boşandıktan sonra barışan çift yine yapamadı, bu ayrılığa ihanetin sebep olduğu iddia edildi.

Eylül ayında verdiği bir röportajda baba olmak istediğini söyleyen ünlü müzisyen Sinan Akçıl’ın dileği gerçek oluyor. Ancak bebeğin annesi, birlikte yaşadığı eski eşi Burcu Kıratlı değil. 

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre bebeğin annesi, Sinan Akçıl’ın bir süredir birlikte olduğu Azeri psikolog sevgilisi çıktı.

Nez isimli, Bakülü bir ailenin kızı olan sevgilisine körkütük aşık olan Sinan Akçıl, bir süre önce evi terk ederek yakın arkadaşı DJ Mert Aydın’ın evine yerleşmiş. 

2019 yılında oyuncu Burcu Kıratlı ile nikah masasına oturan Sinan Akçıl, 8 ay sonra şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemeye başvurmuş ve boşanmıştı. Ailelerinin araya girmesiyle barışan çift, yaklaşık 1 yıldır birlikte yaşıyor ve yeniden evlenme planları yapıyordu. 

Basına yansıyan ihanet iddialarının ardından Sinan Akçıl sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. İddiaları yalanlayan Akçıl, şöyle konuştu:

"Bugün basında yer alan haber tamamen uydurma ve asılsızdır. Kendisiyle 15, 20 günlük bir ayrılık sürecinde olmamıza rağmen Burcu benim hala sevdiğim ve değer verdiğim 'tek' kadındır. Bu ayrılık sürecinde 'Sadece duyumlara dayanarak yapılan' mide bulandırıcı haberlere itibar edilmemesini rica ederim.'' İnternet Haber

Editör: Wan Haber