Bir süredir birlikte oldukları gündeme gelen ünlü şarkıcı ve ünlü oyuncu İlker Kaleli kısa bir süre önce sosyal medya hesaplarından yaptıkları açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekti! Geçtiğimiz günlerde şarkıcı Sıla'nın sezonluk olarak kiraladığı villada görüntülenen çift, daha sonrasında rotasını başka yere çevirme kararı almıştı.


Aşklarını bir süre gizli olarak yaşamayı tercih eden Sıla ve İlker Kaleli ikilisi çok kısa bir süre önce resmi Instagram hesaplarından yaptıkları açıklama ile aşklarını artık herkese duyurdu! Birlikte çektirdikleri fotoğrafları hesaplarında paylaşan ikili, gönderilerinin altına oldukça romantik sözler yazarak aşklarını ilan etti!


Şarkıcı Sıla, Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafın altına "Diyecek afili söz çok ;fakat söze ne hacet. Konu sen olunca afili olan kalbim. Şu canımın canısın. @ilkerkaleli" diyerek aşkını ilan etti. Başarılı oyuncu İlker Kaleli de "Gelirmiş... Bazen biri gelirmiş kalbin en kıymet köşesine... Bilmediğim, canımdan can bir yere... @silagencoglu" notunu düşerek başarılı şarkıcıya olan aşkını haykırdı!


Başarılı şarkıcı Sıla bildiğiniz gibi 2020 senesinde ünlü şef Hazer Amani ile evlerinde kıyılan sade bir nikah ile dünya evine girmiş ancak çift bu sene boşanmıştı. En son Öğretmen dizisi ile ekranlarda yer alan İlker Kaleli ise bir süredir Poyraz Karayel dizisinde başrolünü paylaştığı Burçin Terzioğlu'yla sevgili olmuş ancak çift iki sene önce ayrılmıştı.


Tatil yapıyorlar!
Şarkıcı Sıla ve oyuncu İlker Kaleli aşklarını gözlerden uzak yaşamak için daha çok Ege bölgesini tercih ediyor. Çift şu sıralar birlikte baş başa vakit geçiriyor.

 

Editör: Wan Haber