Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşk ile tanınan Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile yıllar boyu aşk yaşamış ve evlendikten 1 yıl sonra boşanma kararı almıştı. Şeyma Subaşı, yaptığı her konuşma ve hareket ile gündem olmaya devam ederken yeni aşklari ile konuşulmaya devam etti. İlk olarak DJ olan sevgilisi Guido Senia ile bir süre birlikte olmuş daha sonra ayrılmışlardı. Şeyma Subaşı verdiği birçok röportajda aradığı aşk ve ilişki ortamını bir türlü yakalayamadığını söylemişti. 
Acun Ilıcalı ile yaşadığı evlilik hayatından memnun değildi!
Şeyma Subaşı verdiği röportajlarda Acun Ilıcalı ile hayal ettiği gibi bir evlilik hayatı yaşamadığını söyledi. Acun Ilıcalı ile başbaşa bir yemek bile yemediğinden sitem eden Subaşı, onunla hayal ettiğini bulamayınca ayrılmak istediğini söyledi. Evlilik hayatı boyunca çok düşündüğünü ve sürekli farklı tarzları olduğunu anladığını dile getirdi. Acun Ilıcalı’dan sonra birlikte olduğu Guido ile de aşkı bulamayan Subaşı, aşkını Mısır’da buldu.
Şeyma Subaşı muradına erdi!
Sık sık gündemin ortasında olan Şeyma Subaşı, bir süredir birlikte olduğu milyarder iş adamı sevgilisinden evlilik teklifi aldı. Şeyma Subaşı bu anları ‘hayatımın zirvesinin yaşıyorum, her bakımdan!’ yazarak paylaştı. Mutlu anını paylaşan ve evlilik teklifini kabul eden Subaşı, gündemin ortasına bomba gibi düştü. Mısırlı sevgilisinden evlilik teklifi alan Şeyma Subaşı, hamile olduğu haberleri ile de gündemi sallamıştı. 
Yüzük fiyatını yazanlara ateş püskürttü!
Şeyma Subaşı evlilik teklifi aldıktan sonra birçok fotoğraf ekledi. Yüzüğünü ve evlilik teklifi anını boy boy paylaştı. Şeyma Subaşı’nın paylaşımları kısa süre içinde yüzlerce beğeni aldı ve herkes tarafından paylaşıldı. Magazin gündemi Şeyma Subaşı’nın yüzük markasını ve fiyatını yazınca olanlar oldu. Şeyma Subaşı, yüzük fiyatının yanlış yazıldığını söyleyerek ateş püskürdü! Yüzüğünün fiyatının az yazılmasıyla açıklama yapma gereği duyan Şeyma Subaşı, yüzük markasının ve fiyatının yazılandan çok fazla olduğunu söyleyerek magazin yazarlarına sert bir çıkış yaptı. 

 

Editör: Wan Haber