Yaptığı her paylaşım ve açıklamaları ile magazin gündeminin gediklisi haline gelen Şeyma Subaşı, aşk hayatı ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Ünlü televziyoncu ve kanal sahibi Acun Ilıcalı'nın yapımı olan Var mısın Yok musun? yarışması ile ünlenen Şeyma Subaşı daha sonra Acun ile evlilik yaşamıştı. Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı çiftinin Melisa adında bir de kızları bulunuyor. Şeyma Subaşı Acun Ilıcalı'dan ayrıldıktan sonra sık sık sevgilileri ve aşk hayatı ile gündeme geldi.

Bazı kişiler Şeyma Subaşı'nın aşk hayatına dair magazin haberlrini tepki ile karşılarken hatrı sayılır seviyede okuyucu kitlsi de bu haberleri merak ediyor. Öyle ki Şeyma Subaşı'nın her açıklaması olay oluyor ve magazin severler ilgiyle takip ediyor. 

Peki Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi kim? Evleniyor mu? Mohammed Al Saloussi nereli ve kaç yaşında? Ne iş yapıyor? 

Acun Ilıcalı'dan sonra İtalyan Guido Senia ile ilişki yaşayan Şeyma Subaşı bu ilişkiyi bir süre sonra sonlandırdığını duyurmuştu. Pandemi süresince yaşanan bu ilişkide Şeyma ve Guido Senia çiftinin sürekli yurt dışında tatillerde olması ve karantina kurallarını ihlal etmesi de tepkilerin hedefi olan konuların arasındaydı. 

Şeyma Subaşı bu sefer de Mısırlı İş Adamı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medyadan ilişkisine dair sık sık fotoğraflar paylaşan Şeyma Subaşı edep sınırlarını da zorlamıştı. Öyle ki Subaşı'nın bir fotoğrafında yer alan tişörtünde ingilizce olarak 'Sevgilimin malıyım" sözleri dikkat çekmişti.

Şeyma Subaşı Haber Global'de Buket Aydın'ın konuğu oldu. Programda tüm sorulara açıklıkla cevap veren Şeyma Subaşı, olay olan tişörtüyle ilgili 'mal kelimesini obje olarak görmüyorum, Eğer öyleyse onun malı olmaktan memnunum' cümlelerini sarfetti. Subaşı'nın bu sözleri yine ortalığı ayağa kaldırırken özellikle kadınlar tepki gösterdi. 

Programda 3 ay 10 gündür Mohammed Al Saloussi ile beraber olduklarını ifade eden Şeyma yıl bitmeden evlenebileceklerini de sözlerine ekledi. 

ŞEYMA SUBAŞI SEVGİLİSİ MOHAMMED AL SALOUSSİ KİMDİR? NE İŞ YAPIYOR NERELİ?

Şeyma Subaşı'nın evleneceğini duyurduğu Mohammed Al Saloussi bu günlerde sosyal medyanın en popüler ismi haline geldi. Magazin severler  Mohammed Al Saloussi hakkında bilgi toplarken nereli ve kaç yaşında olduğuna dair araştırma yapıyor. 

Aslen Mısırlı olan ve Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olmasıyla tanınan Mohammed Al Saloussi, geçimini DJ’lik yaparak sağlıyor. Öte yandan, babasının Arap topraklarında milyar dolarla karşılık bulan yatırımları mevcut. Bundan önce bir dönem adı Chloe Laughnan ile anımıştı. Şeyma Subaşı, Al Saloussi ile çektirdiği fotoğrafları 3 milyon kişinin takip ettiği sosyal medya hesabından paylaşıyor.

Editör: Wan Haber