Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya kısa bir süre önce sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlarla gündeme bomba gibi düştü! Güzelliği ile herkese meydan okuyan ünlü oyuncu kısa bir süre önce resmi Instagram hesabından oldukça çarpıcı pozlar paylaştı. Güzelliğiyle herkesi büyüleyen Serenay Sarıkaya kısa bir süre içerisinde yüz binlerce beğeni sayısına ulaşarak tarzı ve güzelliğiyle herkesten tam not aldı.

Önümüzdeki sezon yeni projelerle büyük bir dönüş yapacak olan ünlü oyuncu aynı zamanda büyük markalarla işbirliği yapmaya da devam ediyor. Hesabında paylaştığı fotoğraflarla dikkatleri üzerine çeken Serenay Sarıkaya, Bvlgari markasıyla anlaşma sağladı. Ünlü oyuncu, dünyaca ünlü takı markası olan Bvlgari'nin Türkiye'deki ilk elçisi oldu! Bvlgari markasının takılarıyla çektirdiği fotoğrafları hesabında paylaşan Serenay Sarıkaya güzelliğiyle herkesi mest etti!


Yeni dizisiyle çok iddialı dönüyor!
Uzun bir süredir dizi ve film projelerine ara veren Serenay Sarıkaya artık bu bekleyişi sona erdirdi! Oyunculuk performansı ile herkesten tam not almayı başaran Serenay Sarıkaya, Netflix platformunda yayınlanacak olan Şahmeran dizisinde başrolü oynamaya hazırlanıyor.  Takipçileri tarafından merak edilen Şahmeran dizisinin çekimleri ise önümüzdeki günlerde başlayacak. Uzun bir aradan sonra setlere geri dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya’nın partneri ise şu an belli değil. Ancak Maraşlı dizisinde başrolü oynayan yakışıklı oyuncu Burak Deniz’in dizide yer alabileceğine dair söylentiler ortada dolaşıyor. Büyük sürprizlerle geri dönen Serenay Sarıkaya herkesi çok heyecanlandırdı!

 

Editör: Wan Haber