Sen Çal Kapımı dizisinde Engin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Anıl İlter'in yaşamında büyük bir aşk iddiası ortaya atıldı! Yakışıklı oyuncu Anıl İlter'in aşk yaşadığı kadının kim olduğu ortaya çıktı!


Ünlü oyuncu Anıl İlter'in kısa bir süre önce hayatında birisi olduğu ortaya çıkmıştı ancak gizemli kadının kim olduğu bilinmiyordu. Sen Çal Kapımı dizisiyle büyük bir takipçi kitlesine sahip olan Anıl İlter'in aşk yaşadığı kadın ortaya çıktı! Anıl İlter bir süredir başarılı voleybolcu Sinem Yıldız ile görüşüyor ve ikilinin ilişkisi ise oldukça güzel ilerliyor! Kız arkadaşı Sinem Yıldız ile birlikte geçtiğimiz günlerde evinin bahçesinde voleybol oynarken objektiflere yansıyan Anıl İlter oldukça keyifli görünüyordu. Anıl İlter, 2019 senesinde 10 yıldır birlikte olduğu eşi İpek İlter'den ayrılma kararı alarak herkesi şaşırmıştı. Evliliğinden Nil isminde bir kızı olan Anıl İlter şu an Sinem Yıldız ile ilişki yaşıyor!


Sinem Yıldız kimdir?
Galatasaray Voleybol takımında yer alan Sinem Yıldız, 1986 senesinde dünyaya gelmiştir. Sporcu kimliğinin yanı sıra güzelliği ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Sinem Yıldız, 2012 ve 2013 senelerinde Galatasaray takımında yer almıştı. Daha önce bir evlilik yaşayan Sinem Yıldız şu an ise bekar. Galatasaray dışında ise Beşiktaş, Seramiksan, PTT gibi takımlarda yer almıştır. Şu an ise Kuzeyboru takımında yer almaktadır. Voleybolcu kimliği ile de oldukça ön planda olan Sinem Yıldız şu sıralar ünlü oyuncu Anıl İlter ile bir ilişki yaşıyor.

Editör: Wan Haber