Fox TV ekranlarında yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisi 9 Haziran Çarşamba akşamı yeni sezonuyla kaldığı yerden tüm hızla devam etmeye hazırlanıyor! Ekranların en sevilen romantik komedi dizilerinden olan Sen Çal Kapımı dizisinin yeni sezonunda yaşanacaklar tüm izleyicileri çok şaşırtacak!

MF Yapım imzalı Sen Çal Kapımı dizisinin başrolünde güzel oyuncu Hande Erçel ve yakışıklı aktör Kerem Bürsin yer alıyor. Dizide Eda karakterine hayat veren Hande Erçel kısa bir süre önce yaptığı röportajda dizinin finaliyle ilgili oldukça şaşırtıcı açıklamalarda bulundu. Güzel oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinin ne zaman final yapacağını Hande Erçel kendi ağzıyla açıkladı.

"11 bölüm olacak"

Hande Erçel'e bir sonraki tatilin ne zaman olacağını soran gazeteciler ünlü oyuncunun tatil planlarını öğrendi. Ağustos ayına kadar çalışacak olduğunu söyleyen Hande Erçel sonrasında bir tatil yapmayı düşündüğünü söyledi. Sen Çal Kapımı dizisinin ikinci sezonunun tam 11 bölüm süreceğini açıklayan güzel yıldız çok tatlı bir final yapacaklarını söyledi. Dizinin güzel bir finali hak ettiğini düşünen Hande Erçel, son 11 bölüm için çok güzel bir hikaye olduğunu dile getirdi.

Yeni projeye ne zaman başlayacak?

Güzel oyuncu Hande Erçel'in yeni projesi olup olmadığı sorusu da yöneltildi. Şu an sadece Sen Çal Kapımı dizisindeki Eda karakterine yoğunlaştığını dile getiren Hande Erçel henüz menajerlerinin onun için neler planladığını bilmediğini söyledi. Bir film projesiyle geri dönmeyi çok istediğini dile getirdi.

Sen Çal Kapımı ne zaman başlıyor?

Büyük bir merakla  beklenen Sen Çal Kapımı dizisi yeni sezonuyla 9 Haziran Çarşamba akşamı saat 20.00’de Fox TV kanalında yayınlanacak.

Editör: Wan Haber