Seksenler dizisinde en son rol alan ünlü oyuncu Rasim Öztekin’in rol arkadaşları Begüm Öner ve Ceyhun Ersoy ölüm haberini aldıktan sonra gözyaşlarını tutamadılar.

Türk sinemasının efsane ismi Rasim Öztekin, pazar günü evinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan oyuncu anjiyo olduktan sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Dün kalbi duran 62 yaşındaki sanatçı yapılan tüm müdahalelere rağmen hayata döndürülemedi.

Seksenler dizisinde Rasim Öztekin ile rol alan oyuncu Begüm Öner ve Ceyhun Fersoy kötü haberi alır almaz hastaneye koştu. Ünlü oyununun vefat ettiğini öğrenen çift büyük üzüntü yaşadı. Gözyaşlarına boğulan çifti çevredekiler sakinleştirdi.

Gözyaşlarını tutamadılar

Seksenler dizisinde rol alan Hacı Ali Konuk ile Deniz Oral ise yaptıkları açıklamada; "Bizim ağabeyimizdi. Kalpte sorunu vardı ama çok umutluyduk. Durumu iyiydi ama iki kere de kalbi durmuş geldiğinde. Allah rahmet eylesin. Sözün bittiği yer aslında. Çok keyifli günlerimiz geçti sette. "Baba diyorduk" 10 yılımız geçti beraber. Bir ustamızı kaybettik. Herkesin başı sağ olsun. Setteyken hiç bir şeyi yoktu. Yaşamı, gezmeyi çok seviyordu. Onu çok seviyorduk, sevmeye de devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Begüm Öner, gazetecilere "Tek kelime edecek halimiz yok. Başımız sağ olsun" demekle yetindi.

Editör: Wan Haber