Bodrum’dan İstanbul’a geldiğini dile getiren güzel oyuncu, 2 hafta öncesine kadar denize girmesinin olay olmasını kendisinin de anlamadığını ifade etti. Niye olay oldu anlamadım. Şeklinde konuşan Özge Özpirinçci yeni dijital dizisi ile ilgili sorulara cevap verdi.

Bodrum’dan İstanbul’a geldiğim sete başlıyorum yakın zaman içerisinde. Provalar burada, buradan da provaya gideceğim diye konuşan oyuncu dizinin çekimlerinin bir kısmının şehir dışında bir bölümünün ise İstanbul’da gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Bir müddet İstanbul’da bulunacağını ifade eden oyuncu çekim programının tam olarak belli olmadığını fakat şehir dışına da çıkılacağını bildirdi

Bilindiği gibi dizi açısından İstanbul’un yanı sıra aynı zamanda İzmir ve Ayvalık Cunda’da çekimlerim yapılması bekleniyor.

Kıvanç Tatlıtuğ ile beraber başrolde oynayacağı için hayranlarının da mutlu olduğunu ve senaryoyu oldukça Merak ettiklerini dile getiren ünlü oyuncu Özge Özpirinçci, en önemli şey senaryo bizim için ifadesini kullandı.

 Projenin senaryosunun, fikrinin çok hoşuna gittiğini ve bu nedenle bu dizide oynamayı kabul ettiğini dile getiren oyuncu uzun zamandır drama yapıyordum. Bu işin bilim, kurgu, aksiyon olması beni heyecanlandırdı. O sebeple kabul ettim dedi.

Editör: Wan Haber