Dünyaca ünlü şef ve restoran sahibi Nusret, gün geçtikçe ün kazanmaya devam ediyor. Salt Bae olarak anılan Nusret, herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Nusret et servis şekli ve tuzlamasıyla kazandığı bu lakap ile restoran zincirini büyütmeye devam ediyor. Nusret yakın bir zamanda 24. Nusret restoranını da açtı. Başlarda bu kadar ünlü olmayan Nusret restoranları zamanla dünyaya yayıldı. Son restoranını Los Angeles’te açan Nusret, kendine özgü tavrı ile herkesin beğenisi almaya devam ediyor. 
Çalışma tarzı ve çalışanları ile gündem olmuştu!
Nusret, menülerinin pahalı olması ile gündem olmuştu. Kısa bir süre sonra açıklama yapan Nusret, kazandığı parayı çalışanlarına en iyi şekilde dağıttığını, çöp toplayan kişinin bile çok iyi para kazandığını söylemişti. Nusret’in çalışanlarına verdiği değer herkesin gönlünü kazanmaya yetmişti. Nusret her ne kadar emeğinin karşılığını alsa da yanında çalışanlara da fazlasıyla maaş ödemekte olduğunun altını çizmişti. 
Nusret ‘çok çalışıyorum.’ dedi! 
Her paylaşımı ile gündem olan Nusret, bu kez açıklamaları ile gündem olmayı başardı. Çalışma tarzı ve çalışma saatlerini açıklayan Nusret adeta ‘Azimli’ dedirtti. Nusret tatil yapmadığını ve sürekli olarak çalıştığını söyledi. Yıllardır çalışan ve işini büyüten ünlü şef, yıllarca tatil nedir bilmediğini söyledi. Ünlü şef Nusret, ‘26 yıldır hiç durmadan çalışıyorum. Günde 16-20 saat çalışıyorum. Tüm zaman içinde işimin başındayım. Hiç bıkmadım. 26 senedir kullandığım izinleri toplasam 26 gün bile tutmaz. Her daim işimin başındayım.’ dedi. 
Nusret Gökçe kimdir?
Nusret Gökçe 1983 yılında hayata gözlerini açtı. 37 yaşında olan Gökçe, 1994 yılından beri kariyerine devam etmektedir. Dünyanın birçok yerinde işletmesi olan Nusret, tarzı ve restorandaki servis sunumları ile kısa süre içinde internet fenomeni haline geldi. 

Editör: Wan Haber