Murat Boz, YouTube üzerinden birçok parçasını paylaşmıştır ve paylaştığı parçalar kısa süre içinde beğeni yorum yağmuruna tutulmuştur. Murat Boz’un son zamanlarda eski şarkıları çok gündeme gelmektedir ve eski şarkıları birçok yorum yapılmaktadır. Yediden yetmişe herkesin dinlediği Murat Boz, binlerce yorum almıştır. Yorumlar da beğeni almaya devam etmektedir. 
Yorum gündem oldu!
Murat Boz’un YouTube kanalına gelen yorumlar arasında gündem olan bir yorum vardı. Murat Boz’un ‘Adını Bilen Yazsın’ parçasına gelen yorum sosyal medyada rekor sayıda paylaşıldı. ‘Adını Bilen Yazsın’ şarkısına kendi adını yorum olarak yazan bir kullanıcı, rekor sayıda paylaşım aldı. Son zamanlarda ünlenen birçok mizah sayfası bu yorumu paylaştı. 
Sosyal medyaların paylaştığı yoruma Boz ne diyecek?
Son günlerde sosyal medyada paylaşılan komik yoruma Murat Boz’un ne diyeceği merak konusu oldu. Ünlü şarkıcının bu yorumu görüp görmediği bilinmiyor ancak sosyal medyada gören herkesi kahkahaya boğdu. Yorumu fotoğraflayan sayfalar komik yorumlar ile paylaşım yapmaya devam ettiler. Diğer yandan ünlü isimler de bu paylaşımlara yanıt veriyor. 


Murat Boz kimdir?
Murat Boz 1980 yılında hayata gözlerini açtı. 41 yaşında olan ünlü şarkıcı sesi ile herkesi kendini büyülüyordu. Bu yüzden küçük yaşlarından beri şarkıcı olmak istediğini söylüyordu. Ses sanatçısı olmak isteyen Boz, çok genç yaşlarından beri pop dünyasının yıldızı oldu. Pop alanında birçok parçası olan Murat Boz, günümüze kadar taşınan ünü ile parça çıkarmaya devam ediyor. Ünlü popçu daha önce Eliz Sakuçoğlu ile bir evlilik yaptı ancak şanssız bir evlilik geçiren ikili ayrılık kararı aldı. 2012 yılında ayrılık yaşayan çift, o zamandan beri tekrar evlenmedi. Murat Boz’un adı uzun süre Aslı Enver ile anılmıştı ancak ayrılık sonrasında barışma olmadı. 

Editör: Wan Haber