Maraşlı dizisiyle Pazartesi akşamları milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazanan Burak Deniz ve Alina Boz ikilisi her hafta daha da yükseliyor. İzleyicilerin 2021 yılının dizi çifti olarak tarif ettiği Mahur ve Celal karakterleri, atv ekranında yükseldikçe yükseliyor.

Sosyal medyada Maraşlı karakteri ile Mahur hakkındaki yorumlardan geçilmiyor… Her bölümüyle akıllarda iz bırakan, heyecanı artıran ve izleyicileri sıkmayan bir hikaye ekrana geliyor… Seyircilerin ilgisinden de her iki ünlü isim de oldukça memnun.

Şamdan Plus dergisine açıklama yapan Alina Boz, “Yorucu ama bir taraftan da güzel bir yoğunluğun içindeyiz. Her şeyin çok yeni ve heyecan verici olduğu bir dönemdeyiz. Böylesine iyi bir ekiple çalışmak ve böylesine güzel bir ilgi ile karşılaşmak bizi inanılmaz motive ediyor” diyerek neler hissettiğine değindi…

Burak Deniz’in Maraşlı rolünde büyük bir fanı oluştu. karakterin fenomen olmaması için hiçbir eksiklik yok. Dizi devam ettikçe Maraşlı’nın fenomen bir karakter olmasının da kilometre taşları döşenecektir. Her şeyin çok güzel gittiğini belirten Burak Deniz, Alina Boz ile hızlı bir çalışma dönemi yaşadıklarının da altını çizdi. Deniz, “Alina ile de aynı şeyi konuştuk, bu karakterler bizi rahatlatıyor. Dolayısıyla iş, artık keyif olarak yaptığımız bir şey haline dönüşmüş durumda. Bütün röportajlarımda da söylemiş olduğum gibi gelecek her yeni bölüm bizim için büyük bir merak unsuru. Çok keyifli bir yolculuktayız, neler olacağını ben de çok merak ediyorum” açıklamasında bulundu.

Alina Boz ile Burak Deniz’in ilk projesi Maraşlı. Ancak sanki uzun yıllar birlikte rol yapmış gibi bir havaları var… Birbirlerine enerji olarak da uyan ikili, hayranlarından da güçlü bir destek görüyor.

Rol arkadaşını öven Burak Deniz, Alina ile çalışmanın ne kadar keyifli olduğunu şu sözlerle anlattı:

“Beraber yer aldığımız ilk proje oldu bu ve birbirimizi sette daha iyi tanıma fırsatı bulduk. Alina ile çalışmak çok keyifli, çok uyumlu partnerler olduk. Alina’nın enerjisi harika ve dolayısıyla beni de çok yükseltiyor. Onu izledikçe sanki ‘Mahur’ olmak için doğmuş gibi geliyor bana. Hatta ona da söylüyorum. “Sen mahursun” diyorum.”

Alina Boz ise rol arkadaşına övgü de bulunarak, “Burak anlaşması çok rahat biri. Enerjisini hiç kaybetmiyor, çalışırken çevrende bu enerjide insanların olması çok önemli” şeklinde konuştu.

Mahur ve Celal arasında ilk aşk kıvılcımı da 6. yeni bölümde ortaya çıkacak. Mahur, Celal’i ilk kez öpecek. Yanaktan masum bir öpücük aslında bir aşkın kıvılcımı olacak gibi de görünüyor.

Editör: Wan Haber