Türk dizi tarihinin en uzun soluklu projelerinden biri olan Kurtlar Vadisi, ekranlara gelmiş olduğu ilk andan itibaren Özellikle de genç kesim arasında oldukça Sevilmiştir. Kurtlar Vadisi projesinin çeşitli versiyonları yayınlandı (Pusu, Terör, Irak, Filistin, Gladyo)

Kurtlar Vadisi projesinin en önemli özelliklerinden bir tanesi de özellikle de senaryosunu güncel hayattan, siyasetten, Türkiye'nin jeopolitik ve jeostratejik konularından aldığı için Tabii ki de bu kadar uzun süreli ekranlarda kalacaktı. Özellikle de Paha Film aracılığı ile ekranlara taşınan Kurtlar Vadisi Pusu oldukça sevilmiştir. Şimdi de yeni bir heyecan, Yeni Bir Başlangıç adı altında Kurtlar Vadisi Kaos adındaki dizi yakın zaman içerisinde Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam edecek.

Kurtlar Vadisi Kaos Oyuncuları Kimler?

Başrollerinde Necati Şaşmaz'ın oynadığı Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin oyuncu kadrosu ile ilgili yeni gelişmeler yeni haberler, diziye yeni katılım sağlayan oyuncular olduğu zaman bu satırlardan takip edebilirsiniz.

Ayrıca Sol Yanım dizisinden ayrılan Defne Samyeli, Kurtlar Vadisi Kaos dizisine imzayı attı.

Yusuf Miroğlu İle Polat Alemdar Aynı Dizide!

Kurtlar Vadisi Kaos dizisinin en büyük sürprizlerinden birisi Belki de Kurtlar Vadisi daha ekranlara gelmeden önce Deli Yürek dizisi ile tanıdığımız Kenan İmirzalıoğlu'nun Kurtlar Vadisi Kaos dizisinde birkaç bölümde rol alacak olmasıdır. Yusuf Miroğlu ile Polat Alemdar'ı aynı karede buluşturacak olan Kurtlar Vadisi Kaos dizisi şimdiden merak edilmeye, ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı.

Ayrıca Necati Şaşmaz'ın 20 Mart tarihinde Star TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam eden İbo Show programına katılıp, Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile ilgili çeşitli bilgilendirmeler de bulunması bekleniyor.

Editör: Wan Haber