Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan ve köpek eğitimi kategorisindeki program 'Dostumun Dünyası' programına konuk olacak! Ekranların sevilen yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ve 3 can dostu, bu hafta 'Ali Yeşilırmak ile dostumun Dünyası programında.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan Dostumun Dünyası adlı programda Özellikle de minik dostlarımız ile alakalı problemler masaya yatırıyor. Her hafta birbirinden ünlü konuk bu programa katılarak Aslında hayvan hakları ile ilgili ya da onları nasıl daha güzel bir yaşam ortamı oluşturulabileceği ile ilgili çeşitli fikirleri ortaya koyuyor.

Başarılı ve karizmatik oyuncu, 10 yılı aşkın bir küfür edip dostluğu olan Ali Yeşilırmak' a, çocukluğuna dayanan hayvan sevgisini, Can dostlarının yaşam hikayesini ve sahipsiz hayvanlara yönelik faaliyetlerini ve eşi ile beraber kurmuş oldukları en büyük hayali samimi bir şekilde dile getiriyor. Sahipsiz Canlardan, hayvan haklarına kadar yasa tasarısına kadar pekçok başlık, çok detaylı bir şekilde sohbetin konuları arasında yer alacak. Kıvanç Tatlıtuğ'un programda vermiş olduğu mesajların başında, çocukları erken yaştan itibaren hayvanlarla tanıştırmak da yatıyor.

Peki Bu Nasıl Yapılmalı?

27 senelik köpek eğitmeni Ali Yeşilırmak, 4 yaşındaki Ece ile can dostu hilary ile yapmış olduğu çalışmalar, doğru çocuk-köpek diyaloğunu örnekliyor.

Fox iç yapımların deneyimli ekibi tarafından hayata geçirilen Türkiye'nin sevilen köpek eğitimi programları 'Dostumun Dünyası', yepyeni ve dopdolu bölümü ile 20 Mart Cumartesi saat 12.45 de FOX TV'de sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber