Yıldız Teknik Üniversitesi matematik bölümünden mezun olan Kenan İmirzalıoğlu, kariyerini oyunculuk üzerine ilerletiyor. Eğitimin yaşı yok dedi ve kendine tarih dersi almak amacıyla kolları sıvadı. Sunmuş olduğu bilgi yarışmasında genel kültürü ile adeta göz dolduran ünlü oyuncu, insanlık tarihini detayları ile öğrenmeye gayret ettiğini dile getiriyor. Türk sinemasının jönlerinden Kenan İmirzalıoğlu, hiçbir zaman kariyerini yakışıklılığına bağlamadı ve yaslamadı. Oyunculuk kariyeri de kendini geliştirmek amacıyla gayret sarf etti.

Kenan İmirzalıoğlu Hangi Okuldan Hangi Bölümden Mezunudur?

İstanbul Teknik Üniversitesi matematik bölümündeki eğitimini tamamladıktan sonra ömür boyu eğitimin önemine değiniyor. Gelen son dakika bilgilerine göre ise Şimdi de kendini tarih ve Felsefe alanında geliştirmek amacıyla bir hoca arayışındaymış.

Kenan İmirzalıoğlu Öğrenciliği Seviyor

46 yaşındaki karizmatik oyuncu, İki senedir ATV ekranlarında Cumartesi akşamları izleyici ile buluşan Kim Milyoner Olmak İster adındaki bilgi ve kültür yarışma programını sunuyordu. ATV ekranlarında kardeşlerim dizisinin cumartesi akşamları yayınlanması ile beraber Kim Milyoner Olmak İster yarışma programı Şimdilik ekranlara veda etmişti. Farklı bir projede Şimdilik bulunmayan Kenan İmirzalıoğlu'nun boş vakti borla vardır diye düşünüyoruz. Eşi Sinem Kobal ile beraber kızlarını kucaklarına alan ikiliden Kenan İmirzalıoğlu, boş vakitlerini değerlendirmek amacıyla özellikle de tarih ve Felsefe alanlarında uzman olmuş bir hocadan ders almak amacıyla Hoca arayışı içerisindedir.

Editör: Wan Haber