Ünlü çiftin bir ara ayrıldıkları ile ilgili çeşitli söylentiler yapılmış olsa da ünlü çift aşklarını dolu dizgin bir şekilde devam ettirmeye bakıyorlar. Her iki isim de zaman zaman yapmış oldukları çeşitli paylaşımlarla aşklarının büyüklüğünü ve birbirlerine olan tutkularını dile Getiriyorlar.

 Merve çağıran ile İsmail Hacıoğlu magazinciler ile röportajlarında aşkları ile alakalı kendilerine sorulan sorulara cevap vermemeyi tercih ederken, sosyal medya platformlarındaki paylaşımları aslında olan biten her şeyi göz önüne veriyor.

Özel aracının arka koltuğunda sevgilisi Merve çağıran ile sarmaş dolaş bir şekilde uyudukları anı sosyal medya hesabından paylaşan İsmail Hacıoğlu 2020 senesinde başlanmasından sonra doludizgin ilişkilerinin devam ettiğini de böylelikle göstermiş oldu.

Duygu Kaya Kumarki’den yollarını ayrıldıktan sonra Merve çağıran ile göz önünde görüntü vermekten kaçınmayan ünlü oyuncu İsmail Hacıoğlu, arabada uyudukları esnada çekilen fotoğraf ile bir kez daha aşklarını haykırmış oldu. İsmail Hacıoğlu da Zümrüdüanka dizisinden ayrıldıktan sonra Exxen platformunda yayınlanan hükümsüz ile tekrardan hayranlarının karşısına çıktı. Merve çağıran ise çocuk dizisindeki Akça karakterinden sonra başka bir yapımda görülmedi.

Editör: Wan Haber