Ünlü şarkıcı Hadise ve Seren Serengil arasında yaşananlar gündeme bomba gibi düştü! Resmi evraklara göre güzel şarkıcı Hadise, Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'e 2018 senesinde hakkında yaptıklrı haberden dolayı manevi tazminat talebinde bulundu. 

Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'in avukatları ise Hadise'nin bu haber sonrasında manevi olarak zarara uğradığını gösteren bir kanıta sahip olmadığını öne sürerek davanın reddini talep etti. Davanın kabul edilmesiyle birlikte ise Cengiz Semercioğlu ve Seren Serengil'in şarkıcı Hadise'ye tam olarak 8 bin TL manevi tazminat ödemesine karar verildi.

Hadise neden dava açtı?
2018 senesinde Bodrumda işlettiği mekanın 1 milyon 900 bin TL'lik icra borcu olduğu iddia edilen Hadise, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'nun sunduğu magazin programında konuşulmuştu. Hakkında aleyhine yapıldığı yorumlardan dolayı dava açan Hadise, Seren Serengil ve Cengiz Semercioğlu'dan 100 bin TL'lik tazminat talebinde bulunmuştu.

Seren Serengil kimdir?
6 Nisan 1971 senesinde İstanbul'da dünyaya geldi. Ünlü oyuncu Öztürk Serengil'in kızı olan Seren Serengil de sanatla ilgilenmiştir. Daha çok küçük yaşlardayken babasıyla Sarhoş isimli filmde yer almıştır. Daha sonra Gar Gazinosunda da yer alan Seren Serengil sahne kariyerini güçlendirmek için eğitim almaya başlamıştır. Assolist olan Seren Serengil aynı zamanda birçok dizi ve filmde de yer almıştır. En geç kadın assolist unvanına sahip olmuş ve Başka Olur Ağaların Düğünü isimli dizide Mehmet Aslantuğ ile başrolü paylaşmıştır. Aynı zamanda 1991 senesinde 'Ayrıldık' isimli ilk albümünü çıkarmıştır. 'Bu Gecenin Hatrına' ve 'Alıştım Sana Birtanem' albümlerini çıkarmıştır. Seren Serengil günümüzde sunuculukta yapmaktadır. 'Duymayan Kalmasın' ve 'Söylemezsem Olmaz' gibi programlarda yorumculuk yapmıştır. Seren Serengil tam olarak dört kez evlilik yaşamıştır.

 

Editör: Wan Haber