Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, bir süredir Hakan Altun ile aşk yaşıyordu. İkili bir ayrı bir barışık yaşadıkları ilişkiyi sosyal medya hesaplarından da paylaşıyorlardı. Uzun süredir aşk yaşayan çiftten şok hamle geldi. Hakan Altun ve Gonca Vuslateri, birbirleri ile sadece arkadaş olduklarını söylediler. Hakan Altun’un ‘en yakın dostum.’ demesi kısa süre içinde sosyal medyanın gündemine oturdu. Çok yakıştırılan ve uzun süre birlikte olan çiftin şimdilerde ayrı olduğu ortaya çıktı. Sadece dost olduklarını söyleyen ikili sosyal medya hesaplarının tepkisini aldı.
Gonca Vuslateri’den şok aşk haberi!
Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, Duman grubunun gitaristi olan Batuhan Mutlugil ile yeni bir aşka yelken açtı. Bir süredir adı Hakan Altun ile anılan Gonca Vuslateri, Mutlugil ile olan aşkını henüz sosyal medyasından paylaşım yaparak ilan etmedi ancak ikilinin birbirlerine yorumlar yazarak kalpler göndermesi dikkatlerden kaçmadı. Magazin gündemi Gonca Vuslateri ve Batuhan Mutlugil’in yorumlarını paylaşarak aşkı yakaladılar. Diğer yandan Gonca Vuslateri ve Batuhan Mutlugil’den hiçbir açıklama gelmemesi de dikkatlerden kaçmadı. Ünlü müzisyenin şimdiye kadar hiçbir aşkı bu kadar gündem olmamıştı ancak Gonca Vuslateri ile konuşmaları kısa süre içinde magazin gündeminin ortasına düşmeyi başardı. 
Kalpler havada uçuyor!
Gonca Vuslateri’nin paylaştığı çoğu fotoğrafın altına kalpler yollayan Mutlugil, kendi fotoğraflarının altında da Gonca Vuslateri’nin yorumlarını ile doldu. İkilinin sosyal medya üzerinden birbirlerine kalpler yollaması kısa süre içinde gündem oldu. 
Batuhan Mutlugil kimdir?
Batuhan Mutlugil 1974 yılında hayata gözlerini açmıştır. İstanbul’da doğup büyüyen ünlü isim GARAJ, PASAJ ve Sony gibi şirketler ile çalışmaktadır. Müzisyen ve rock müziğinin başarılı ismi olan Mutlugil, 2016 yılında evlendiği Leyla Mutlugil ile yakın bir zamanda yollarını ayırdı. 47 yaşındaki başarılı gitaristin adı şimdilerde oyuncu Gonca Vuslateri ile anılmaktadır. 

Editör: Wan Haber