Salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak! Dizide İnci karakterine hayat veren güzel oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sezon finali bölümünde diziye veda edecek!


TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından yapımcılığı yapılan Masumlar Apartmanı dizisi yayınlandığı günden beri hem oyuncu kadrosu hem de konusuyla gündemde yer almayı başaran dizilerden birisi oldu. Deniz Madanoğlu ve Rana Mamatlıoğlu tarafından senaryosu kaleme alınan Masumlar Apartmanı dizisi izleyicileri ise sezon finalinde başrol oyunculardan birisinin ayrılmasına çok üzülecek!


Dizide İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah çok ağır ve dramatik olmasından dolayı diziden çıkmak istediği haberleri doğru çıktı! Ünlü oyuncu kısa bir süre önce Twitter hesabı üzerinden bu haberlere ilişkin bir mesaj yazdı. Diziden ayrılacağı haberinin çıkmasına tepki gösteren Farah Zeynep Abdullah tüm bu haberlere 'ayıp' dedi!


"Her şekilde ayıp"
Farah Zeynep Abdullah, 1 Haziran Salı günü resmi Twitter hesabında İnci karakterinin dizide öleceğini söyleyen haberlere ateş püskürdü. Güzel oyuncu "Haber verirmişçesine doğru ya da yanlış spoiler vermek izleyici açısından düşünürsek de ayıp, yapımda emeği geçenler açısından düşünürsek de ayıp. Her şekil ayıp" mesajıyla tepkisini gösterdi.  Diziden çıkacağı haberlerini böylelikle doğrulayan Farah Zeynep Abdullah, dizinin izleyicilerine kötü haberi verdi.


Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli romanında yer alan 'Çöp Apartman' hikayesinden uyarlanarak yapılan Masumlar Apartmanı dizisi yen bölümü ile 1 Haziran Salı akşamı saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. 

Editör: Wan Haber