Hem ünlü hemde güzel oyuncu Ezgi Mola işletmeci sevgilisi Mustafa Aksakallı ile Evlenme kararı aldığını sosyal medya platformunda kendisini takip edenler ile paylaştı. Çift, eylül ayında Çeşme’de nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Ezgi Mola Eylül ayında 1,5  yıldır beraber olduğu iş insanı sevgilisi Mustafa Aksakallı ile evleniyor. Düğün hazırlıklarına başlayan çift ünlü tatil beldesi Çeşme’de kır düğünü ile evlenmeye karar vermiş. Evlilik amacıyla salgının biraz daha hafiflemesini bekleyen ikili tarih olarak da Eylül ayını açıkladı. Eylül ayının ilk haftasında Nikah Masasına oturacak çift, balayı için de mavi tura Çıkmayı planlıyor.

Ezgi Mola Kimdir?

29 Mart 1983 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Baba tarafı olarak aslen Malatyalıdır. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Akademi İstanbul’da oyunculuk ile ilgili eğitim almaya başlamıştır. Lise yıllarında Müjdat Gezen Kültür Merkezi’nde oyunculuk eğitimini aldı. Hemen ardından eğitimlerine devam eden Ezgi Mola’nın ilk televizyon deneyimi ise yönetmenliğini Kartal Tibet’in yaptığı Karate Can dizisi olmuştur. Lise eğitiminin tamamlanmasından sonra Aydoğan temel den 2 yıl tiyatro eğitimi alan Ezgi Mola, çürük elma adlı oyunda rol alarak tiyatroya da adım atmıştır. 2004 senesinde BKM Mutfak kadrosuna katılan genç oyuncu 2005 yazında ise yine bir BKM projesi olan ve yönetmen koltuğunda Aydın Bulut’un oturduğu hızlı adımlar isimli televizyon filminde yer aldı. Bu filmin hemen ardından da BKM atölyeye katıldı. 2005 senesi Ezgi Mola için hızlı bir başlangıç sayılmaktadır. İlk etapta Türkan Derya’nın yönetmiş olduğu Hırsız Polis isimli televizyon dizisinde bulunan başarılı oyuncu Ezgi Mola Ayrıca Yılmaz Erdoğan aracılığı ile yönetilen komedi macera filmi Organize İşler rolü için ilk defa sinemaya adımını atmış oldu.

ezgi mola ve sevgilisi

Ezgi Mola; 1. 63 metre boyunda, 58 kilo ağırlığındadır. Koç burcudur.

Sultan Makamı ,Görünmez Adam, sevinçli haller, Unutma Beni, Canım Ailem, sınıf, Güneydoğu’dan öyküler, Kötü Yol, Kocan Kadar Konuş, bir ömür yetmez, hiç sevmem, iklim meselesi, Kelebekler.. oynadığı başlıca projelerdir. Ezgi Mola son olarak Yılmaz Erdoğan’ın yönetimini yaptığı Organize İşler 2 sazan Sarmalı adlı filmde Lerzan Berrak karakteri ile seyircinin karşısına çıkmıştır.

Editör: Wan Haber