Aslıhan Gürbüz Aslında kırmızı oda dizisinde oynamadan önce pek çok meslektaşı ile beraber mini bir dizide rol almış, Erkan Kolçak Köstendil bir müddet çukur dizisinden  Mürsel’in doğumu açısından İzin almış ve karakter senaryodaki değişiklikle beraber uzaklaşmıştı. Hikayeden bu süreç içerisinde Köstendil bir projesini hayata geçirdi.

Daha öncesinde ise Bülent Şakrak ile beraber pandemi döneminde hazırlamış olduğu mini dizi dizi artık ile YouTube platformunda yol almaya başlayan Köstendil Bu kez konuşma adlı bir dizinin şekillerini yapıyor.

YouTube platformundan 3 bölümü ekranlara gelen Mini dizinin 3 bölümü yayında diziyi Erkan Kolçak Köstendil yazdı ve aynı şekilde yönetti. Oyuncular ise Erkan Kolçak Köstendil Aslıhan Gürbüz Cansu Tosun edip Büyükkökdere ve Kenan Tosun dizinin müziklerini ise Okan Yalabık yaptı.

İşte Tam da bu proje açısından Aslıhan Gürbüz ufak tefek cinayetler dizisinde en sonra tekrar kamera karşısına geçmişti. Uzun süre geçtikten sonra güzel oyuncu projede rol almış olduğu Erkan Kolçak Köstendil’in 16 Ocak tarihindeki doğum günü sebebiyle aşağıdaki mesajı paylaştı.

Dayımın oğlu doğum gününü Kutlayak.

İşte bu mesajdan sonra sosyal medyada acaba Aslıhan Gürbüz ile Erkan Kolçak Köstendil akrabamı sorusu gündeme geldi.

Editör: Wan Haber