Daha önce Diriliş Ertuğrul'a gündeme gelen Engin Altan Düzyatan şimdi sevenlerinin karşısına Barbaros dizisi ile çıkacak.

Uzun bir aradan sonra Barbaros Dizisi ile yeniden ekranlara çıkacak olan Engin Altan Düzyatan sevenlerini mutlu edecek haberi verdi. ‘’Diriliş Ertuğrul’’ dizisiyle sadece ülkemizde değil dünyada da izleyenler tarafından beğenilen başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan Pakistan’da bir markanın elçiliğini yapmaya hazırlanıyor.

Uzun süre ekranların en beğenilen oyuncusu olan oyuncu Diriliş Ertuğrul dizi projesinden sonra Engin Altan Düzyatan şimdide bir başka güzel bir projede yer alacak. Diriliş Ertuğrul'daki başarılı oyunculuğuyla dünya çapında da büyük bir hayran kitlesi elde etmeisini sağlamıştı. Özellikle sosyal medya üzerinden övgüler alan Engin Altan Düzyatan şuan da Barbaros dizi için yoğun bir hazırlık aşamasında. 

Hayat verdiği Ertuğrul Gazi karakterinin ardından başka bir tarihi karakter olan ‘’Oruç Reis’’ ile ekranlara gelecek. Aynı zamanda Pakistan’da bir şirketin marka elçiliğini yapacak.

Diriliş Ertuğrul'daki başarılı oyunculuğu ile çok beğenilen Engin Altan Barbaros dizi kadrosunda yer alacak!

Diriliş Ertuğrul dizisinde çok beğenilen Engin Altan bu beğenileri Barbaros dizisiyle taçlandırmak gibi görünüyor. Aynı zamanda Chaudhary Şirketi’ne marka elçiliği yapmak için anlaşma yapacak. Bu anlaşma basın toplansı ile yarın Pakistan’ın Lahor şehrinde gerçekleşecektir. Diğer yandan Engin Altan Düzyatan’ın bunun için Pakistan’a gitmesi sosyal medyada çok fazla gündem oldu. Engin Altan Düzyatan'ın Pakistan’daki hayranları tarafından sosyal medya da birçok kişi tarafından Altan için  "Pakistan’a hoş geldin" şeklinde paylaşımlar yapıldı. 


 Diriliş Ertuğrul dizisi birçok ülkede olduğu gibi Pakistan'da da beğenilerek izlenmişti. Ramazan ayı içerisinde Diriliş Ertuğrul dizisi, kamu televizyonu olan PTV’de Urduca dublajla ekranlara gelmişti, Pakistan'da büyük izlenme oranlarına ulaşmıştı.

Dizinin YouTube "TRT Ertugrul by PTV" kanalındaki abone sayısı neredeyse 10 milyonu aşmıştı. Pakistan'ın 2020 yılı Google arama trendleri içerisinde ‘’Diriliş Ertuğrul’’ dizisi ‘Film-TV2 kategorisinde listenin en başında yer aldı.

Editör: Wan Haber