Sefirin Kızı dizisi 11 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan bölümü ile izleyicisine veda etti! Dizide Sancar karakterine hayat veren başrol oyuncu Engin Akyürek kısa bir süre önce resmi Instagram hesabında paylaştığı bir yazı ile tüm dizi ekibine teşekkür eden bir veda mesajı yayınladı. Ancak mesajın içeriği herkesin dikkatini çekti! İşte Engin Akyürek'in çok konuşulan o mesajı! 
Yayın hayatına 2019 senesinde başlayan Sefirin Kızı dizisinin kemik başrol oyuncuları bildiğiniz gibi Engin Akyürek, Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'dan oluşuyordu. Ancak yaşadığı geçirgen bağırsak sendromu rahatsızlığı nedeniyle diziden ayrılma kararı alan Neslihan Atagül, Nare karakteri ile izleyiciye veda etmişti. Neslihan Atagül ile birlikte dizide Gediz karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu da diziye veda etmiş ve ardından reytinglerde de bir düşüş meydana gelmişti. 


Tuba Büyüküstün'le beklenen reytinge ulaşılamadı!
Dizideki kemik başrol oyuncuların ayrılmasından sonra kadroya ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün 'Mavi' karakteri ile dahil olmuştu. Ancak ne yazık ki bu da dizinin reytinglerini yükseltmemiş ve final kararının alınmasını engellememişti. Dün akşam yayınlanan Sefirin Kızı dizisinin final bölümünden sonra Instagram hesabında
dizinin yapım ekibine ve oyunculara teşekkür eden Engin Akyürek'in mesajında eski rol arkadaşları Neslihan Atagül ve Uraz Kaygılaroğlu'na yer vermemesi ile dikkatleri üzerine çekti!


"Yolculuğumuza renk katan Tuba Büyüküstün’e…"
Dizinin yönetmeni Emre Kabakuşak, Murat Aksu ve Işıl Günday'a, dizinin görüntü yönetmeni Serdar Armutlu'ya teşekkür eden ünlü oyuncu mesajına "En zor zamanlarımızda desteğini esirgemeyen yanımızda olan yolculuğumuza renk katan Tuba Büyüküstün ve Eylem Canbolat'a..." diyerek aynı zamanda 52 bölüm emeği olan tüm çalışma arkadaşlarına çokça teşekkür ederek mesajını bitirdi. Ünlü oyuncunun mesajında eski başrol arkadaşlarına yer vermemesi ise herkesin dikkatini çekti.

 

Editör: Wan Haber