Bugün magazin gündemine bomba gibi bir aşk iddiası düştü! Star TV ekranlarında yayınlanan Sefirin Kızı dizisi ile seyircilerin karşısına geçen ünlü aktör Engin Akyürek ve güzel oyuncu Pınar Deniz aşkı gündemi adeta sarstı!


En son Aşk 101 ve Kırmızı Oda gibi dizilerde yer alan Pınar Deniz uzun bir süredir ekranlardan uzaktı. Önümüzdeki sezon bir dizi projesi ile ekranlara gelmesi beklenen güzel oyuncunun şu sıralar yakışıklı oyuncu Engin Akyürek ile yaşadığı konuşuluyor. 


İlişkilerini gizli yaşıyorlar!
Önemli magazin kaynaklarından birisi olan Uçankuş'un yaptığı habere göre güzel oyuncu Pınar Deniz ve Engin Akyürek bir süredir birlikte fakat çift ilişkilerini gizli tutmaya çok önem gösteriyor! Herkesten gizledikleri söylenen ilişkilerinin ise basına ne zaman duyuracakları merak konusu oldu. İkilinin hayranları bu ilişki haberine sevinirken aynı zamanda aralarındaki yaş farkı da oldukça dikkat çekti. Engin Akyürek tam olarak 39 yaşında, Pınar Deniz ise 27 yaşında. En son Berk Cankat ile birliktelik yaşayan Pınar Deniz'in uzun bir süre hayatında kimse olmadığı biliniyordu.


Pınar Deniz kimdir?
4 Kasım 1993 senesinde Adana şehrinde dünyaya gelmiştir. Arap kökenli olan Pınar Deniz Mardinlidir. Küçük yaşlarda İstanbul'a taşındı ve Tarabya'da büyüdü. Ardından İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünü kazanmış ve buradan mezun olmuştur. Oyunculukla ilgilenmeye başlayan Pınar Deniz ilk olarak Sil Baştan isimli dizi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Murat Dalkılıç'ın Yani isimli klibinde de yer alan Pınar Deniz asıl çıkışını ise Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteri ile yapmıştır. Daha sonra Bir Deli Rüzgar ve Aşk 101 gibi dizilerde yer alarak seyirci karşısına çıkmıştır.

 

Editör: Wan Haber