Pazartesi akşamları yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile hafızalara kazındı Eda Ece. Oynadığı diğer yapımlardan sonra kariyerinde adeta sıçrama yapacak bir karakter oldu Yıldız. Başarılı oyunculuğu ile Yıldız’ı daha da şekillendiren Eda Ece, Youtube’da da her sahnesi defalarca kez izlenen bu absürt karakteri unutulmaz bir yere koymayı başardı.
Oyuncu, dizinin setinden yaptığı paylaşımlarla da ilgi çekiyor. Sosyal medyayı sıklıkla kullanan Eda Ece, hayranlarının ilgiyle takip ettiği bir isim. Paylaşımlarıyla etkileşimi de oldukça yüksek.

Eda Ece, son yıllarda magazin medyasının da yakından takip ettiği bir isim. Eda Ece, basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bir beraberlik yaşamış ama kısa bir süre önce de ayrıldıkları gündeme gelmişti.

Anadolu Efes takımında forma giyen Buğrahan Tuncer ile yeniden barıştıkları yönünde haberler gündeme gelmişti. Hatta geçtiğimiz günlerde birlikte aynı eve taşındıkları ile ilgili haberler de magazinde yer aldı.

Eda Ece’yi sokakta yakalayan muhabirler, bir kaç gün önce Tuncer ile yeniden barıştıkları ve birlikte ev aldıkları şeklindeki haberleri sormuşlardı. Eda Ece, Buğrahan Tuncer ile ilgili yorum yapmasa da haberlerde bir tutarsızlık olduğu, satın aldı-kiraladı-birlikte yaşıyorlar gibi yorumların doğru olmadığını söylemiş ve “Ben kendi evimde oturuyorum, evli değilim, yalnız yaşıyorum” yanıtını vermişti.

Eda Ece’nin son yaptığı sosyal medya paylaşımında ise sürpriz bir isim dikkat çekti! Ece, birlikte yaşadıklarını yalanladı ama instagram’daki fotoğrafının altına Buğrahan Tuncer’in çiçek emojisi koyması da dikkat çekti!

Görünen o ki bu paylaşımdan sonra magazinciler tarafından kendisine yeni sorular gelecek!

Editör: Wan Haber