Son zamanlarda Yastık isimli şarkısı ile konuşulan güzel şarkıcı Ece Seçkin, sosyal medya hesabına yüklediği fotoğraflarla gündeme bomba gibi düştü! Özellikle tarzıyla dikkatleri üzerine çeken Ece Seçkin'in verdiği pozlar herkesi şoke etti!

Ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde Instagram hesabında paylaştığı üstsüz pozlarıyla gündemde adeta bomba etkisi yarattı! Mor renkli saçları ile herkesten tam not alan Ece Seçkin'in üstsüz pozları çok konuşuldu! Güzel şarkıcı hem güzelliği hem de düzgün fiziği ile herkesten övgüler aldı!

Ece Seçkin kimdir?
12 Eylül 1991 senesinde İstanbul şehrinde dünyaya geldi. Bir evin tek çocuğu olan Ece Seçkin daha üç yaşındayken piyano öğretmeni olan annesi tarafından müzik alanında eğitilmeye başlandı. 7 yaşına geldiğinde ise konservatuar sınavına giren ve piyano bölümünü kazanan Ece Seçkin aynı zamanda Filiz Coşkuner'den bale dansı üzerine eğitim almış ve tam sekiz yıl boyunca da eğitime devam etti. Lise döneminde ise şarkıcılıkla ilgilenmeye başlayan Ece Seçkin birçok müzik yarışmasına katılmış ve dereceler almıştır. 2006 senesinde Levent Arslan tarafından şan eğitimi alan Ece Seçkin, üniversite sınavına girmiş ve Bahçeşehir Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazamıştır. 2011 senesinde Ozan Doğulu ile çalışmaya başlayan Ece Seçkin 'Bu Ne Yaa' isimli albümünü 2012 senesinde çıkardı. Ardından 'Hoşuna Mı Gidiyor' isimli şarkısını çıkaran Ece Seçkin büyük bir çıkış yakalamıştır. 'Aman Aman', 'Zamanım Yok', 'Hoş Geldin Ayrılığa' gibi şarkılarıyla da popüler olan Ece Seçkin aynı zamanda 'Adeyyo' şarkısıyla da büyük bir beğeni kazanmıştır. Güzel şarkıcı Ece Seçkin uzun süredir pilotluk yapmakta olan Çağrı Terlemez ile birliktelik yaşıyor.

 

Editör: Wan Haber