Kanal D’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 Yılmaz Erdoğan’ın yönetimi ile izleyenlere gerek stüdyoda gerekse de televizyonları başında kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Yılbaşına çok az bir süre kalırken Kanal D ekranlarında yayınlanan çok güzel hareketler bunlar 2 isimli programına kimlerin katılacağı netlik kazandı.

Birbirinden genç ve yetenekli tiyatro oyuncularının kendilerinin yazdıkları skeçleri yine kendileri oynamaktadır. Artık aileden biri olma özelliğini taşıyan bu sempatik oyuncuların aizlerde sunacağı daha çok şey var.

Yılmaz Erdoğan’ın öğrencileri, yetenekleri ile adeta göz dolduruyor. Çok güzel hareketler bunlar 1 bölümünü başarı ile tamamlanmış ve sezon finalinden sonra yeni projeler de adını duyurmuş çok ünlü tiyatro ve sinema oyuncuları dahi var. Şimdi de sıra Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 de. Bu bölümde de yine mükemmel dakikalar sizleri bekliyor

Oyuncuların yazmış oldukları skeçler sahnede oynanıyor, bu izleyenler arasında oldukça beğeniliyor. Sizlerde yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla ya da ailenizle beraber oturup televizyonlarınızın başında çok güzel hareketler bunlar 2 programını izleyerek mükemmel saatler geçirebilirsiniz.

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı Özel Programının Konukları Kimler

Yılbaşı gecesi komedi programında Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can iğrek gibi sevilen isimler bulunacak Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel programı Perşembe akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranlarında sizlerle buluşacak.

Editör: Wan Haber