Bir zamanların efsane dizileri arasında yer alan Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncularından kötü bir haber geldi! Dizideki 'Fıs fıs ismail' rolü ile izleyiciye kendisini sevdiren ünlü oyucu Süleyman Yağcı'nın son sağlık durumu hakkındaki gelişme hayranlarını bir hayli üzdü.


Ünlü oyuncu kısa bir süre önce açık kalp ameliyatına alındı. Ameliyata girmeden önce açıklamalar yapan Süleyman Yağcı "Bayrama çıkarsak ne mutlu. Çıkanların bayramı mübarek olsun. Çıkmazsak da yaşayanlara nice mutlu bayramlar diliyoruz” sözlerini söyledi. 


Üsküdar'da bulunan özel bir hastanede açık kalp ameliyatına alınan Süleyman Yağcı'nın stresten dolayı kalbi zarar gördüğü için acil olarak ameliyata alındı. Kendisine ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz!


Süleyman Yağcı kimdir?
23 Ağustos 1964 senesinde Rize şehrinde dünyaya gelmiştir. Asıl mesleği ambulans şoförlüğü olan Süleyman Yağcı bunun yanında iş olarak oyunculuk da yapmaktadır. 90'lı yıllarda yayınlanan Çiçek Taksi, Kara Melek, Ayrılsak da Beraber, Yılan Hikayesi, Eyvah Kızım Büyüdü, Üvey Baba gibi dizilerde rol almıştır. Ancak herkes onu 2002 senesinde yayınlanmaya başlayan başrolünü Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ'un paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisindeki 'Fıs Fıs İsmail' karakteri ile tanıdı. Aynı zamanda Gece Gündüz, Geniş Aile gibi dizilerde de yer alan Süleyman Yağcı dizilerin yanında Hemşo, Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım, Osmanlı Cumhuriyeti, Bana Bir Soygun Yaz ve Laz Vampir Tirakula gibi sinema filmlerinde de yer almıştır. Süleyman Yağcı hem duruşu hem de sempatikliği ile izleyiciye kendisini sevdirmeyi başarmıştır.

 

Editör: Wan Haber