Beyazıt Öztürk'ün sunumunu gerçekleştirdiği Beyaz Show programı uzun zamandır ekranlardan uzak. En başarılı talk showlardan birisi olarak gösterilen ve senelerce ekranlarında izleyici ile buluşan Beyaz Show'un tekrardan başlayıp başlayacağı merak ediliyor. Yeniden başlayacak olan Beyaz Show'un hangi kanalda yayınlanacağı da merak edildi. Beyaz Show 2021 yılında başlayacak mı? sorusu Özellikle de genç kesim arasında sıklıkla merak edip arama motorlarında araştırılıyor.

1996 senesinde izleyici ile buluşan Beyaz Show, 2018 yılında bitmişti. Ekranlara ansızın veda eden Beyaz Show'un yeniden başlanması bekleniyor. Ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ün sunuculuğunu gerçekleştireceği Beyaz Show programı izleyenler tarafından oldukça seviliyordu. Beyazıt Öztürk, Beyaz Show'un yeniden başlaması amacıyla gelen isteklere, olumlu cevap verdi, televizyon dünyasında uzun zamandır yayınlanan talk show programına her hafta çeşidi ünlü konuklar geliyordu. Gelen konuklar ile keyifli ve komik saatler geçiyor hem Beyaz Show, yine başlayacak. Yeniden başlayacak olan Beyaz Show'un ne zaman ve nerede başlayacağı merak ediliyor. Beyaz Show 2021 senesinde başlayacak mı, hangi kanalda yayınlanacak? Soruları cevap bekliyor.

Peki Beyaz Show Ne Zaman Başlayacak Hangi Kanalda Yayınlanacak Soru İşareti İşte Cevabı!

TV8 ekranlarında O Ses Türkiye yarışma programında jüri üyesi olan Beyazıt Öztürk, uzun seneler boyunca Talk Show programı olan Beyaz Show sunmuştur. Beyaz Show programı ile senelerce ekranları karşısında bulunan izleyicileri keyiflendiren Beyaz Show, yoğun esrar ve istekler üzerine izleyici ile yeniden buluşacak. Beyaz Show'un başlayacağını sosyal medya hesabından duyuran Beyazıt Öztürk, programı ne zaman başlayacağını açıkladı.

Bazı Söylentilere göre Beyaz Show'un exxen platformunda yayınlanacağı konuşuluyordu. Fakat genelde yapılan konuşmalar ve yorumlara bakıldığında ise Beyaz Show'un bundan sonra TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacağı konuşuluyor.

Eksen Platformu ya da TV8 ekranları bu iki yayın aracılığı ile izleyici ile yakın zaman içerisinde Beyaz Show buluşmaya hazırlanıyor.

Editör: Wan Haber