Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun, hayalini kurduğu bir isteği gerçekleştirdi. Uzun zamandır tekne almak isteyen ve bunun için çok çalışan Cenk Tosun, sonunda teknesine kavuştu. Cenk Tosun’un teknesinin fiyatı dudak uçuklattı. Diğer yandan teknesine verdiği isim kısa süre içinde gündemin ortasına oturdu. Cenk Tosun’un 10 milyon TL vererek aldığı şey merak konusu oldu. Dudak uçuklatan fiyat ile ne aldığı kısa süre içinde Cenk Tosun tarafından açıklığa kavuştu.
Cenk Tosun’dan tekne ismi geldi!
Siyah beyazllı takımın oyuncusu Cenk Tosun, 10 milyon TL verdiği tekneyi aldı. Cenk Tosun, büyük bir sevinç içinde teknesini paylaştı. Uzun çaba sonucu aldığı tekneyi paylaşan Tosun, ‘hayırlı olsun’ mesajlarını kabul etti. Cenk Tosun, aldığı tekneye ‘Tosun Paşa’ adını verdi. Kendi lakabını verdiği tekne herkesin gözdesi oldu. Yoğun ilgi gören teknesi, kısa süre içinde haberlerin gündemi oldu. Cenk Tosun, Tosun Paşa ile hazırlıklar yapmaya başladı. Cenk Tosun ve ailesinin tekne ile yaz turuna çıkacağı biliniyor. Ünlü futbolcu teknesi ile birlikte büyük bir tatil planı yapıyor. Tekneden inmeyecek olan ailesi, uzun bir dinlenme süresi kullanacak. Diğer yandan Cenk Tosun’un sezon sonu için hazırlık yaptığı biliniyor. Cenk Tosun, hiçbir masraftan kaçınmadan teknesinin içini düzenliyor. Kendisi ve ailesi için rahat bir ortam hazırlamaya çalışıyor. 


Tekne çok büyük olması ile dikkat çekti!
Cenk Tosun’un almış olduğu tekne şu an Fethiye’de hazırlanıyor. Yaza kadar hazırlıklarının bitmesi beklenen Tosun Paşa teknesinde iki adet büyük yatak odası, altı adet misafir odası ve salon kabinlerinin bulunduğu öğrenildi. Gulet teknenin çok lüks olması da gözlerden kaçmadı. Tersane büyük bir çalışma ile teknenin son rötuşları yapıyor. Cenk Tosun ve ailesi de yeni tatil planları için oldukça heyecanlı olduklarını dile getirdiler. Cenk Tosun aliece yapacakları tatil için ne gerekiyorsa yapıyor. 

 

Editör: Wan Haber