Eski eşinin uygunsuz görüntülerini yayma suçundan ceza alan Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay Ailesi tarafından takılan 59.000 TL'lik saatin sertifikasını dahi istediğini dile getirdi.

Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşan yasak elma dizisinde Çağatay karakterine hayat veren Berk Oktay ile Avukat Merve Şarapçıoğlu'nun evlilikleri geçen sene sonlandı.

Eski eşinin uygunsuz görüntülerini ifşa ettiği ve yaydığı suçundan ceza alan Şarapçıoğlu, Oktay’ın Ailesi tarafından takılan 59 bin TL’lik saatin sertifikasını dahi istedi. Merve Şarapçıoğlu ve Berk Oktay’ın evlilikleri geçtiğimiz Şubat ayında olaylı ve çekişmeli bir şekilde bitti. Boşanmaya rağmen ikilinin arasındaki problemler halen sürüyor.

Bir gazete haberine göre genç kadın, Berk Oktay’ın boşanmadan mutfaktaki su sebilinden salondaki gazeteliğe ve kasadaki düğün takılarına kadar her şeyi aldığını iddia etti. Merve Şarapçıoğlu, düğünlerinde ailesinin Berk Oktay’a Rolex marka saat hediye ettiğini dile getirdi. Genç kadının, iddiasına göre Berk Oktay Bu saatin sertifikasını mahkeme yoluyla talep etti.

İkilinin tartışmalı bir şekilde boşanmasından sonra aralarındaki problemlerin bir müddet daha devam etmesi bekleniyor.

Editör: Wan Haber